Få hjælp til at maksimere point-indtjeningen

Et nyt dansk website vil hjælpe rejsende til at tjene så mange bonuspoint som overhovedet muligt.

Et nyt website med navnet Bonusfeber.dk skal hjælpe danske ferie- og forretningsrejsende med at blive bedre til at optjene og bruge bonuspoint. Siden er lavet sammen med det amerikanske frequent flyer community, Milepoint og Randy Petersen, der er kendt i USA som ”Frequent Flyer Guruen” og er ofte brugt af de store amerikanske medier som ekspert på området.

På siden får de rejsende tips fra erfarne rejsende til hvordan de med små greb kan maksimere deres pointoptjening ved flyrejser og hotelovernatninger,

”De færreste mennesker er klar over at hvis man blot vælger det rigtige flyselskab på turen til Thailand, så har man optjent bonuspoint nok til en gratis indenrigsrejse” siger Flemming Poulsen, der er medstifter afBonusfeber.dk.

”Det samme gælder hoteller. Med de rigtige kampagner og det rigtige hotelvalg er der kort vej til gratis overnatninger, hvor man på den rigtige hotelkæde – med kun to betalte overnatninger – kan få mulighed for en gratis overnatning en anden gang”.

Få fingre i gratis rejser
Bonusfeber fortæller også om hvordan man kan tjene point uden at tage ud at rejse. Det kan være når man shopper på nettet, vælger forsikring eller betaler med kreditkort.

”De fleste bonusprogrammer kan virke ganske uoverskuelige for de fleste, men med ganske få råd, så kan de fleste rejsende faktisk optjene point, så de jævnligt kan få fingre i en gratis rejse” siger Flemming Poulsen. ”Det er faktisk lettere end de fleste tror.”

Folkene bag Bonusfeber.dk har optjent bonuspoint i mange år og rejser hvert år ud i verden uden at betale for hverken flybilletter eller hoteller.