Fast lavpris hos Lufthansa: kr. 1.399 i Europa

Resten af året sætter Lufthansa omkring 20 europæiske destinationer til salg for kun kr. 1.399 pr. billet.

Også Lufthansa er ramt af det kraftigt faldende forretningsrejsemarked. Derfor blæser det tyske luftfartsselskab til kamp mod lavprisselskaberne og tilbyder en lang række destinationer fra København til en fast lav pris på kr. 1.399 for en returbillet.

Det er resultatet af kampagnen “Discover Europe“, der vil fortsætte året ud. Det betyder, at de billigste flybilletter i rejseperioden fra 18. juni til 31. december vil koste kr. 1.399 inklusive alle skatter og afgifter fra København eller Billund.

Lufthansa

Fast lavpris kr. 1.399 til Europa

Der er tale om destinationer som Athen, Barcelona, Bologna, Budapest, Düsseldorf, Firenze, Geneve, Lissabon, London, Madrid, Milano, Nice, Paris, Prag, Rom, Toulouse, Venedig, Verona, Wien og Zürich. Langt hovedparten af disse destinationer betjenes også fra København af lavprisselskaber som Cimber Sterling, easyJet, Norwegian og transavia.com. Så konkurrencen vil fremover blive skærpet.

En af betingelserne knyttet til billetterne er, at bestilling skal foregå senest 28 dage før afrejse. Herudover natten mellem lørdag og søndag på destinationen samt at billetterne ikke er refunderbare.