Feriemesse på vej mod fjerde rekordår

Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, slår i dag dørene op til masser af feriedrømme i Messecenter Herning. For fjerde år i træk er der udstillerrekord, og mindst 60.000 besøgende ventes at lægge vejen forbi udstillingshallerne.

Ikke færre end 1.088 udstillere har meldt deres ankomst til Messecenter Herning (MCH), der i dag kl. 10.00 slår dørene op til den årlige feriemesse Ferie for Alle. Det er således fjerde år i træk, at MCH kan meldte om flere end 1.000 udstillere.

De næsten 1.100 udstillere er fordelt i fem områder, henholdsvis Danmark, Camping, Dansk Golfshow, Udeliv og Udland. Her vil der som sædvanlig være masser af billige rejser for tilbudsjægerne, mens foredrag, konkurrencer og underholdning også fylder en hel del på messen.

“Hele rejsebranchen bakker op om Ferie for Alle i stor stil, og det vil de besøgende kunne mærke i samtlige 13 messehaller. Kvaliteten er tårnhøj, og udstillerne har virkelig sat sig for at præsentere det bedste af det bedste,“ forklarer Anders L. Mortensen, der er projektchef hos MCH.

Årets partnerland til feriemessen er Grækenland, hvorfor landets ambassadør i Danmark, Elini Sourani, officielt vil åbne messen fredag formiddag.

Lufthavn fejrer jubilæum på messen
En af de faste udstillere på feriemessen er Billund Lufthavn. Årets udgave af Ferie for Alle benytter lufthavnen til at markere sit 50-års jubilæum.

Således vil Messecenter Herning tilbyde gratis adgang til messen for alle besøgende, der i løbet af 2014 fylder 50 år. Samtidig vil Billund Lufthavn sammen med charterarrangører og flyselskaber i lufthavnen udlodde 50 rejsepræmier i en konkurrence, der afvikles på standen.

Billund Lufthavn, der udstiller i hal M, har tradition for at have lufthavnens flyselskaber og samarbejdspartnere samlet på sin stand. Det er da også tilfældet i år, hvor Air France, KLM, Lufthansa, British Airways (Sun-Air), airBaltic og Zleep Hotels vil være repræsenteret.

Som noget nyt har Billund Lufthavn også fundet vej til hal G, hvor de oversøiske rejsearrangører er placeret. Her vil lufthavnen være at finde sammen en række selskaber, der er specialiseret i rejser til USA.