De nye suiter om bord på Singapore Airlines' Airbus A380.

Fire Skytrax-priser til Singapore Airlines

Singapore Airlines er for fjerde gang udnævnt til verdens bedst flyselskab af Skytrax og vinder også tre andre priser.

Singapore Airlines er blevet kåret som ´Verdens Bedste Flyselskab’ ved Skytraxs årlige World Airline Awards. Selskabet løb også med førstepladsen i kategorierne ‘Verdens Bedste First Class’, ‘Bedste Flyselskab i Asien’ og ‘Bedste First Class Airline Seat’ i 2018-placeringerne.

Det er fjerde gang, Singapore Airlines er blevet kaldt ‘Verdens bedste flyselskab’. Skytrax Awards er baseret på analyser fra flere end 20 millioner rejsende, der har vurderet over 335 flyselskaber mellem august 2017 og maj 2018.

Ros til medarbejderne
“Singapore Airlines er beæret over at blive kåret som ‘Verdens bedste flyselskab’ ved Skytraxs Award, og jeg dedikerer æren til de 26.000 SIA-medarbejdere, som hver dag fokuserer på at levere verdens bedste rejseoplevelse til vores kunder,” sagde Singapore Airlines koncernchef Goh Choon Phong, der modtog den prestigefyldte pris ved en ceremoni i London tirsdag.

Skytraxs administrerende direktør Edward Plaisted lykønskede tirsdag Singapore Airlines med de fire priser.

”Jeg er sikker på, at Singapore Airlines også sætter stor pris på at vinde prisen for ’Verdens Bedste First Class’ mindre end et år efter, de introducerede deres nye First Class-suiter,” sagde han.

Fem forbindelser om ugen til København
Singapore Airlines flyver fem gange om ugen mellem Singapore og København med en Boeing B777-300. Den har 264 pladser på fire klasser, fire på First, 48 på business class, 28 på premium economy samt 184 på economy.

Singapore Airlines’ nordiske salgsdirektør sagde i sidste uge til CHECK-IN.dk’s søstermedie STANDBY.dk, at selskabet ikke har nogle ønsker om at tilføje flere First Class-sæder end de fire nuværende på ruten mellem København og Singapore.

”For så skal vi op og have en Airbus A380 med First Class-suiter – det er det skandinaviske marked ikke til,” sagde Allan Hoffery til STANDBY.dk.

Relaterede artikler:

Første Boeing 787-10 til Singapore Airlines

Singapore Airlines åbnede ny rute til Skandinavien

CPH og Singapore Airlines fejrer 40-års jubilæum