Vores dygtige personale i Plus-kabinen. (Foto: Peter Zeuthen)

Flot præstation på A350-premiereflyvning

ANMELDELSE: SAS har netop gennemført den første A350-flyvning til Chicago, og vores anmelder var begejstret over den rummelige kabine og flyets egenskaber.

Der var push-back på SK943 præcis kl. 15.30, hvor kaptajnen samtidig – med stolthed i stemmen – kunne byde velkommen til verdens mest brændstofeffektive fly, som det lød i introduktionen.

Ved hvert sæde lå en stor hvid papirbærepose med lidt...

Der var push-back på SK943 præcis kl. 15.30, hvor kaptajnen samtidig – med stolthed i stemmen – kunne byde velkommen til verdens mest brændstofeffektive fly, som det lød i introduktionen. Ved hvert sæde lå en stor hvid papirbærepose med lidt godt fra vores vært, blandt andet et nyt flightkit - i stedet for det tidligere med den sorte skopose - en pose popcorn, lidt chokolade, økologisk vingummi og en speciel Hydration drik. Flyvetiden var beregnet til otte timer og 30 minutter, hvilket er 30 minutter hurtigere end med A340’er. I dagens anledning var der velkomstposer til…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5,5 ud af 6 stjerner

Oversigt :
Plus: Rummelig kabine, god kabineluft, forbedrede Go-sæder, flere nye tekniske finesser, god kabineservice, ankomst før tiden.
Minus: Problemer med WiFi, træg betjening af underholdningssystem