Flyselskab åbner kontor i stormagasin

Det britiske stormagasin Harrods er blevet lokalitet for et nyt prestigekontor hos Qatar Airways.

Mens mange flyselskaber lukker salgs- og billetkontorer og outsourcer en række af funktionerne til call centre, så har Qatar Airways valgt at gå den modsatte vej.

Det Doha-baserede flyselskab har netop åbnet et billetkontor i det legendariske britiske varehus Harrods i Knightsbridge i London. Qatar Airways mener åbenbart, at der er stor samhørighed mellem flyselskabets produktudbud og Harrods, der er kendt for at sælge de mest eksklusive mærker i verden. Det er da heller ikke tilfældigt, at Qatar Airways kaldet det et “prestigekontor“.

Qatar Airways-kontoret ligger i tilknytning til Harrods Bank, så hvis man skal en tur i banken for at kunne bestille rejse med flyselskabet, er hjælpen ikke langt væk.

“London er en af vores vigtigste gateways med fem daglige afgange til Doha. Vi åbner nu vort billetkontor i Harrods, fordi det er et sted, der ikke blot afspejler det høje serviceniveau vi tilbyder, men som også huser vores mest kræsne kunder,“ siger Akbar Al Baker, der er koncernchef for Qatar Airways.

Vækstkomet
Qatar Airways er en vækstkomet uden sidestykke. Det blot 16 år gamle flyselskab betjener 128 destinationer over hele verden, herunder København, Oslo og Stockholm, hvortil selskabet også vil tage de nye Dreamliner-fly i brug i løbet af efteråret.

I år har Qatar Airways allerede åbner seks nye ruter, der går til henholdsvis Salalah (Oman), Gassim ( Saudi Arabien), Najaf og Basra (Irak), Phnom Penh (Cambodja) samt Chicago i USA. Herudover er yderligere fem ruter klar til at blive åbnet fra midten af august måned i år frem til april måned næste år. Der er tale om Sulaymaniyah (Irak), Chengdu (Kina), Addis Abeba (Etiopien), Clark International Airport (Fillipinerne) samt Philadelhia på USA´s østkyst.

Qatar Airways indtræder som det første af de tre store mellemøstlige flyselskaber i en alliance senere på året. Det er Oneworld-alliancen, der kontrolleres af American Airlines, British Airways og Iberia, der kan byde velkommen til Qatar Airways.