Første Aloft-hotel i Europa

Starwood Hotels & Resorts har den 1. september åbnet sit første Aloft-hotel i Europa. Det er den belgiske hovedstad Bruxelles, der er udset som første lokation for kædens entré i Europa. Aloft er et af tidens mest hippe og ekspansive hotel-brands.

En af verdens 10 største hotelkæder Starwood Hotels and Resorts har netop åbnet det første Aloft -hotel i Europa. Hotellet ligger midt i EU-distriktet i Bruxelles.

Aloft Hotel er et af de mest hippe hotel-brands i øjeblikket. Alene i USA har kæden på rekordtid etableret omkring 40 hoteller – og mange nye er på vej. Kæden nøjes ikke med at vokse i USA. En lang række Aloft-hoteller er under opførelse i Kina og Indien samt Thailand, Mexico og Colombia. Første Aloft-hotel udenfor Nordamerika var Aloft Abu Dhabi i det Forenede Arabiske Emirater.

Aloft-hotellerne repræsenterer et af de stærkeste hotel brands i hotelindustrien. Det er sjældent, at en så omfattende internation ekspansion er sket så tidligt i en etableringsfase.

Aloft Brussels Schuman tilbyder 147 værelser inklusiv tre “Breezy Lofts“, der er kædens suite-koncept. Hotellet er indrettet med en spændende bar-område i den åbne lobyy samt en særlig “grab-and-go“ café. Baren har fået navnet w xyzSM og forventes sammen med re:mixSM loungehurtigt at blive et af in-stederne i den belgiske hovedstad.

Værelserne på det nye Aloft-hotel er særdeles rummelige med en størrelse på minimum 28 m2. Udsigten fra værelserne sker gennem 3 meter høje vinduer i overstørrelse. Alle værelsets elektriske funktioner er styretvia en “plug-and-play“ funktion tilkoblet en 42 “ stor fladskærm på værelset. Badeværelserne er med udstyr fra Bliss® Spa med særlige walk-in brusebad-funktioner.

“Vi er glade for at have åbnet Aloft i Bruxelles, der er et passende valg til kædens europæiske debut. Hotellets strategiske beliggenhed i EU-distriktet understreger den innovative indgang til de vigtigste lokationer rundt omkring i verden,“ siger Roeland Vos, der er øverste chef for Starwood Hotels & Resports i EMEA.

Aloft Brussels Schuman er det femte Starwood-hotel i Belgien. I forvejen findes Le Meridien Brussels, Sheraton Brussels Hotel, Sheraton Brussels Airport Hotelog Four Points by Sheraton Brussels.

Næste europæiske Aloft-hotel forventes at åbne den 30. april 2012 i London under navnet Aloft London ExCeL.

Foto: Aloft Brussels Schuman er det første Aloft-hotel i Europa.