Andreas Hjørnholm, kommunikationschef hos Norwegian i Danmark. (Foto: Norwegian)

Forlader Norwegian i Danmark efter fem år

Norwegians danske kommunikationschef Andreas Hjørnholm tiltræder den 1. maj som seniorrådgiver i dansk strategi- og kommunikationshus, der ledes af tidligere CPH-direktør.

Den 1. marts 2018 trådte Andreas Hjørnholm ind ad døren hos Norwegian i Danmark som selskabet kommunikationschef, hvor han efterfulgte Daniel Kirchhoff, der havde søgt nye udfordringer hos Scandic Hotels.

Nu er fem års rejse med Norwegian slut, idet Andreas Hjørnholm den 1. maj tiltræder stillingen som seniorrådgiver hos strategi- og kommunikationshuset Schultz J & Goll,.

Andreas Hjørnholm ser frem til de nye udfordringer i krydsfeltet mellem private og offentlige interesser.

“Schultz J & Goll er landets stærkeste, når det kommer til at løse de vanskeligheder, der opstår, når private og kommercielle interesser møder offentlighedens og statens politiske logik. Indsigten i begge verdener, fordybelse og en særlig grad af procesforståelse er helt afgørende for at løse de problemer, moderne virksomheder møder, og ingen i Danmark kan det som mine nye kolleger. Jeg glæder mig til at møde dem alle sammen og selvfølgelig kunderne i huset.”

Samarbejde med tidligere CPH-direktør
Andreas Hjørnholm kom direkte til Norwegian fra en stilling som global public affairs-ansvarlig i det danske medicinalselskab ALK. Tidligere har han også arbejdet som ekstern rådgiver hos Advice og før det i en årrække som politisk rådgiver hos brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer.

Hos Schultz J & Goll skal Andres Hjørnholm især hjælpe bureauets kunder inden for samfundskontakt, public affairs og krisekommunikation.

“Vi er glade og stolte over at have fået Andreas med på holdet. Han bringer kompetencer ind i forretningen, som vi oplever meget stor efterspørgsel på, nemlig evnen til at løse komplekse problemstillinger med fokus på at skabe substantielle forretningsmæssige resultater i samarbejde mellem parter. Og med mere end 15 års erfaring med både politik, medier og ikke mindst krisehåndtering bringer han betydelig erfaring med sig,” siger partner og administrerende direktør Peter Goll.

Peter Goll har ligesom Andreas Hjørnholm også erfaring med luftfart. Fra 1. november 2018 og indtil slutningen af 2020 var han kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn.

 

Relaterede artikler:

Kommunikationsdirektør forlader CPH

Norwegian får nyt ansigt i Danmark

Norwegian-kommunikationschef i nyt job