Man kan blandt andet sidde i disse møbler i Turkish Airlines Miles&Smiles Lounge i Istanbul Airport. Foto: Danny Longhi Andreasen

Fremragende oase midt i ny Istanbul-lufthavn

ANMELDELSE: Turkish Airlines-loungen Miles&Smiles i den nye Istanbul Airport byder på hele 5.600 kvadratmeter med rigtig fine forhold og spændende aktiviteter.

Alt ved den nye storlufthavn Istanbul Airport er imponerende. Lufthavnen er i sig selv beundringsværdig med højt til loftet og med gange så langt øjet rækker, men loungerne i den tyrkiske lufthavn er mindst lige så betagende.

På en nylige rejse til...

Alt ved den nye storlufthavn Istanbul Airport er imponerende. Lufthavnen er i sig selv beundringsværdig med højt til loftet og med gange så langt øjet rækker, men loungerne i den tyrkiske lufthavn er mindst lige så betagende. På en nylige rejse til Sydafrika mellemlandede jeg i Istanbul Airport, hvor jeg aflagde IGA Lounge et kort visit. En stor oplevelse. Hvis jeg var imponeret af denne lounge, hvor der blandt andet er adgang for Priority Pass-medlemmer, så blev jeg endnu mere overvældet, da jeg satte min ben i Miles&Smiles Lounge fra Star Alliance-medlemmet Turkish Airlines på hjemrejsen den 4. januar 2020.…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5,5 ud af 6 stjerner

Oversigt :
Plus: Mange forskellige siddepladser, interiør, udvalg af drikkevarer, gode toilet- og badefaciliteter, oplevelser for gæster i alle aldre, udsigt til terminalområde.
Minus:Oplademuligheder, belysning.