Man kan blandt andet sidde i disse møbler i Turkish Airlines Miles&Smiles Lounge i Istanbul Airport. Foto: Danny Longhi Andreasen

Fremragende oase midt i ny Istanbul-lufthavn

ANMELDELSE: Turkish Airlines-loungen Miles&Smiles i den nye Istanbul Airport byder på hele 5.600 kvadratmeter med rigtig fine forhold og spændende aktiviteter.

Alt ved den nye storlufthavn Istanbul Airport er imponerende. Lufthavnen er i sig selv beundringsværdig med højt til loftet og med gange så langt øjet rækker, men loungerne i den tyrkiske lufthavn er mindst lige så betagende.

På en nylige rejse til...

Få hurtig adgang til artiklen

Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed

DKK 95

1 måned

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

 

DKK 285

3 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

DKK 995

12 måneder

(Ingen binding. Løbende abonnement, der kan opsiges til udgangen af en periode)

Allerede abonnent?

Alt ved den nye storlufthavn Istanbul Airport er imponerende. Lufthavnen er i sig selv beundringsværdig med højt til loftet og med gange så langt øjet rækker, men loungerne i den tyrkiske lufthavn er mindst lige så betagende. På en nylige rejse til Sydafrika mellemlandede jeg i Istanbul Airport, hvor jeg aflagde IGA Lounge et kort visit. En stor oplevelse. Hvis jeg var imponeret af denne lounge, hvor der blandt andet er adgang for Priority Pass-medlemmer, så blev jeg endnu mere overvældet, da jeg satte min ben i Miles&Smiles Lounge fra Star Alliance-medlemmet Turkish Airlines på hjemrejsen den 4. januar 2020.…

Bedømmelse

Samlet bedømmelse

5,5 ud af 6 stjerner

Oversigt :
Plus: Mange forskellige siddepladser, interiør, udvalg af drikkevarer, gode toilet- og badefaciliteter, oplevelser for gæster i alle aldre, udsigt til terminalområde.
Minus:Oplademuligheder, belysning.