Halv pris for børn til og i Dubai

I en ny kampagne vil Emirates Airline gøre det endnu billigere at tage på ferie i ørkenemiratet Dubai. Frem til efteråret tilbyder Emirates en feriepakke, hvor hotelophold og en række attraktioner er gratis for børn under 12 år. Samtidig kan børnene få op til 50 % rabat på flybilletten.

I disse dage besøger internationale repræsentanter fra det Dubai-baserede flyselskab Emiratesdele af Danmark og Skåne, hvor de oplever nogle af regionens store seværdigheder.

Turen, der er planlagt af Wonderful Copenhagen, er en optakt til lanceringen af den nye flyrute for Emirates mellem København og Dubai, der starter den 1. august.

Og tiltrækningen af turister skal gælde begge veje. Frem til 30. september er der således en helt særlig anledning for danske turister til at aflægge visit i Dubai.

I samarbejde med en række lokale selskaber tilbyder Emirates nemlig gæsterne en ferie, hvorhotelopholdet og en række attraktioner er gratis for børn under 12 år.

Det sker i den nye kampagne kaldet “Summer Smiles“, hvorEmirates Airline vil gøre det endnu billigere at tage på ferie. Kampagnen kører samtidig med særlige rabatordninger og storeudsalg i forretningerne i Dubai.

Op til to børn under 12 år kan ifølge med forældrene få gratis overnatning og mad på over 50 forskellige hoteller lige fra 2 til 5 stjerner og samtidig op til 50 % rabat på flybilletten.

I kampagnen er endvidere indeholdt gratis adgang til en række attraktioner, herunder Dubai Aquarium & Underwater Zoo, Wild Wadi Water Park og Dubai Dolphinarium.

“Dubai er den ultimative feriedestination for familier med det store udvalg af attraktioner for alle. Kampagnen gør det attraktivt og billigere for familier at holde sommerferie i Dubai. Rejsen begynder ombord på et Emirates fly, hvor der er særlige børnemåltider og mere end 600 kanaler medunderholdning som film, tv, musik og spil,“ fortæller Russell Sheldon, der er Senior Vice President i Network Passenger Sales Development hosEmirates.

Fra den 1. august 2011 har Emirates daglige afgange mellem København og Dubai. EK152 letter efter planen fra København kl. 14.55 og lander i Dubai kl. 23.15. I første omgang indsættes enAirbus 330-200 opdelt i tre klasser på ruten.