(Foto: Dublin Fire Brigade / Twitter)

Hangar-brand lukker lufthavn

En brand i hangar 3 i Dublin Lufthavn har her til morgen lukket flytrafikken til og fra lufthavnen. Samtidig må Ryanair aflyse dagens pressemøde i København, da Michael O´Leary ikke kunne komme på vingerne.

En brand er her til morgen kl. 07.15 lokal tid brudt ud i en hangar i Dublin Lufthavn. Der er ifølge lufthavnens oplysninger tale om hangar nr. 3.

Mens slukningsarbejdet har stået på har flytrafikken til og fra lufthavnen været indstillet. Dublin Lufthavn beder på sin hjemmeside og Twitter passagererne om at kontakte de respektive flyselskaber for informationer om eventuelle aflysninger og tidsændringer.

Ifølge Irish Times landede det sidste fly kl. 07.26. Det var et Ryanair-fly fra Leeds-Bradford. Sidste afgående fly var ligeledes fra Ryanair med kurs mod Wroclaw i Polen kl. 07.25.

Dublin Lufthavn meddelte kl. 09.00 lokal tid (kl. 10.00 dansk tid), at flytafikken var blevet genoptaget.

Aflyser Ryanair-pressemøde i København
Morgenens brand i Dublin Lufthavn har tvunget Ryanair til at aflyse det planlagte pressemøde i København i dag, hvor koncernchef Michael O´Leary skulle have deltaget.

Der er i dag fire afgange mellem Dublin og København v.v. Disse flyves af SAS, Norwegian, Ryanair og Aer Lingus. Indtil videre er der ikke rapporteret om ændringer i tidtabellen.

SAS har foreløbigt udsat afgangen fra København til Dublin kl. 10.05 med en halv time, da der er restriktioner i Dublin Lufthavn. SAS-flyet ventes at kunne lande i Dublin omkring kl. 12.00.

Foto: Dublin Fire Brigade / Twitter