Air France lounge i Los Angeles International Airport. (Foto: Air France | PR)

Helt ny lounge i Los Angeles venter på SAS-kunder

Air France har netop åbnet en lounge i Los Angeles International Airport, og den er tilgængelig for FlyingBlue-medlemmer og SkyTeam-partnerselskaber, hvilket SAS bliver fra 1. september.

Når SAS den 1. september forlader Star Alliance for i stedet at blive medlem af SkyTeam, vil der bliver et nyt loungetilbud til rejsende fra Los Angeles International Airport.

SAS betjener i sommertrafikprogrammet Loa Angeles-ruten dagligt fra København med en Airbus A350-900, og når turen går hjemad mod Skandinavien er det i dag muligt at benytte Star Alliance-loungen i den amerikanske lufthavn, hvis der flyves på en adgangsgivende billet, eller hvis SAS EuroBonus-kortet giver adgang.

Nu er der imidlertid kommet en ny mulighed, som SAS-kunderne formentlig vil kunne tage i brug om få måneder. Det er en ny Air France-lounge, der netop er åbnet den 21. juni.

Det franske køkken i fokus
Den nye 1.100 kvadratmeter store lounge med 172 siddepladser ligger i den såkaldte Tom Bradley-terminal – også kendt som Terminal B – som SAS i forvejen benytter. 

Ikke overraskende er loungen koncentreret omkring et spiseområde, der minder om stilen fra parisiske brasserier, og det har individuelle siddepladser, et stort fællesbord samt private alkover.

Her vil der i løbet af dagen blive serveret varme eller kolde retter, og der lokkes blandt andet med havtaske provencale, beef bourguignon, braiseret kylling og andet fra det franske køkken.

I det åbne køkken er der en kok til rådighed, der på forespørgsel kan lave pandestegte rejer eller cassoulet med andeconfit, og i baren vil der være et bredt udvalg af franske vine, champagner, spiritus, lokale øl samt cocktails og mocktails tilberedt af en bartender.

Gratis ansigtsbehandlinger
Det er ikke alene det kulinariske, der er i fokus i den nye Air France-lounge. Der er blevet plads til et spa-behandlingsområde drevet af Clarins, som har været Air France-partner i mange år.

Her vil der være to kabiner til rådighed til tre forskellige slags gratis ansigtsbehandlinger, der skal bidrag til afstressning og velvære. Clarins spa-området åbner dog først fra september, hvilket er samtidig med, at SAS-kunder kan få adgang til loungen.

Som udgangspunkt har rejsende hos Air France i La Première og Business adgang til loungen samt Flying Blue Elite Plus-kortholdere. Derudover er der også adgang for KLM og SkyTeam partnerselskaber, hvilket på sigt forventeligt også vil være SAS. 

I forvejen findes i Los Angeles International Airport to Delta Sky Club lounges samt en KAL Lounge opereret af Korean Air

 

Relaterede artikler:

SAS flyver nu direkte ind i Deltas rutenetværk

Ny Star Alliance-lounge i Paris

Her er SAS’ 19 nye kolleger i SkyTeam