Hilton Copenhagen Airport Hotel.

Hilton Copenhagen Airport vinder priser

Man skal være dygtig, hvis man skal måle sig med 3.800 andre hoteller i hotelkæden Hilton Worldwide. Men lige netop Hilton Copenhagen Airport er et af de bedste hoteller i den internationale hotelkæde og har netop fået tre awards ved en intern prisuddeling.

I sidste uge modtog Hilton Copenhagen Airport “Sustainability Award 2011“ prisen ved en intern kåring i Hilton Worldwides celebre kreds af 3.800 hoteller.

Det er en helt ekstraordinær indsats fra hotellets personale og “grønne team“, der har bragt anerkendelsen til luksushotellet på Ellehammersvej overfor Københavns Lufthavns terminal 3.

“! 2011 lykkedes det hotellet at overgå de mål, der var sat for miljøbesparende aktiviteter. Energiforbruget blev således reduceret med 19,6 procent, vandforbruget med 4,17 procent og affaldet blev reduceret med 14,25 procent,“ fortæller en stolt hoteldirektør Claus Steiner netop hjemvendt fra den interne konference i Frankfurt.

En usædvanlig præstation
Men det er ikke alene på miljøsiden, at Hilton Copenhagen Airport fører sig frem. Yderligere to awards blev helt ekceptionelt tildelt det 5-stjernede hotel på Amager.

Prisen “People Excellence Award“ fik Hilton Copenhagen Airport for en unik og fortløbende indsats i relation til personaleledelse og personaleudvikling, mens “Hotel of the Year Award“ mere end noget andet fortæller historien om et hotel, der i særklasse har ydet en præstation og opnået resultater udover det sædvanlige i 2011.

Netop disse anerkendelser fremhæver Hilton Copenhagen Airport somkædens ultimative flagskibshotel i Norden.

Dermed ligger Hilton Copenhagen Airport ganske lunt i svinget i konkurrence med nye aktører som Crowne Plaza Copenhagen Towers og Bella Sky Comwell Hotel.