Hilton Copenhagen Airport Hotel.

Hilton Danmarks bedste forretningshotel 

Hilton Copenhagen Airport vinder for tredje gang i træk prisen som “Denmark’s Leading Business Hotel” ved World Travel Awards.

Den globale rejsebranche og dens kunder har endnu engang kåret Hilton Copenhagen Airport som deres foretrukne forretningshotel i Danmark. Hotellet kan for 3. år i træk kalde sig ”Denmark’s Leading Business Hotel” efter prisoverrækkelsen i den europæiske finale ved World Travel Awards 2012, der fandt sted på det eksklusive hotel ”Conrad Algarve” i Portugal lørdag aften.
“Denne kåring som “Denmark’s Leading Business Hotel” har stor betydning for os og understreger den førende position som vores hotel har på det danske marked. For teamet er det et fantastisk skulderklap; denne pris skyldes i allerhøjeste grad deres store indsats og konstante fokus på at opfylde vores gæsters individuelle behov. Jeg vil også gerne takke alle vores loyale kunder og samarbejdspartnere for deres uundværlige støtte, siger
Claus Steiner, direktør for Hilton Copenhagen Airport.
Anerkendelsen kommer umiddelbart efter lanceringen af en vellykket ombygning af hotellets mødefaciliteter på 2. sal. Gæsterne bliver således budt velkommen til et helt nyt Business Center og tilbydes nu et endnu bredere udvalg af fleksible mødelokaler, der alle fremstår i moderne dansk og international design.
Krav til god service
Hos Københavns Lufthavne A/S, der ejer hotellet, er der også stor tilfredshed med prisen.
”Som Nordeuropas vigtigste trafikknudepunkt skal vi kunne leve op til de internationale forretningsrejsendes forventninger og krav til god service og høj kvalitet. Det gælder også hotelfaciliteter. Så der er al mulig grund til at ønske Hilton Copenhagen Airport tillykke med prisen som Danmarks bedste business hotel,” siger adm. direktør Thomas Woldbye, Københavns Lufthavne A/S.
World Travel Awards (WTA) har igennem 18 år anerkendt de virksomheder og organisationer indenfor rejsebranchen, der leverer de ypperste kundeoplevelser. WTA er dermed blevet en nøgleinstitution i branchen, der stimulerer konkurrence og innovation blandt rejseoperatørerne, og samtidig giver WTA’s kåringer de globale rejsende et nyttigt vidnesbyrd om kvalitet.
Tidligere i år blev Hilton Copenhagen Airport ligeledes kåret som “Best Business Hotel in Denmark 2012” for 4. år i træk ved Business Destinations Travel Awards i England.