Jet Time skal flyve ATR-fly for SAS

Danske Jet Time har underskrevet en hensigtserklæring med SAS om at operere fire fabriksnye ATR-fly på ruter fra København og Stockholm.

SAS og Jet Time har fredag underskrevet en hensigtserklæring med henblik på at indgå en aftale om, at SAS wet leaser fire fabriksnye ATR72-600 hos Jet Time. Ambitionen er at indgå en snarlig aftale for 36 måneder, så de nye fly kan blive sat ind på ruter fra København og Stockholm i SAS’ vinterprogram 2013-14 og sommerprogrammet 2014.

”Jeg er meget glad for, at SAS og Jet Time har underskrevet en hensigtserklæring. En aftale vil give os yderligere fleksibilitet i vores flyflåde, og sikre at vi kan tilrettelægge vores regionale produktion endnu mere optimalt. Jeg ser derfor frem til, at vi efter planen kan byde vores kunder velkommen ombord på de helt nye og meget komfortable fly til vinter,” siger Flemming Jensen, operativ chef i SAS.

”Vi er utroligt glade for den tillid, SAS viser Jet Time, og vi glæder os meget til at kunne bidrage til udviklingen af SAS regionale netværk. Vi ser frem til at kunne løse de spændende og udfordrende arbejdsopgaver, der ligger foran os. Vi vil selvfølgelig gøres vores yderste for, at samarbejdet kan blive en succes for alle parter og ikke mindst til gavn for de mange passagerer,“ sigerKlaus Ren, CEOi Jet Time.

Fortsat samarbejde med Cimber A/S
De fire nye ATR72-600 har hver plads til 72 passagerer, og vil blive sat ind på ruter til og fra København og Stockholm i SAS vinterprogram 2013-14 og sommerprogrammet 2014.

Samtidig fortsætter SAS sit wet lease-samarbejde med Cimber A/S og Braathens Regional.

”Vi har fortsat et godt og tæt samarbejde med Cimber A/S og Braathens, der fungerer til alles tilfredshed. Hensigtserklæringen med Jet Time får ikke umiddelbart konsekvenser for det samarbejde”, siger Flemming Jensen.

Kun B-2-B
Jet Time A/S er et dansk flyselskab med hovedkontor i Kastrup. Selskabet opererer kun Business-to-Business, og kunderne består af rejsebureauer, private virksomheder & organisationer samt andre flyselskaber på hvis vegne Jet Time udfører flyoperationer. I 2010 begyndte Jet Time tillige at flyve fragt.

Jet Time har egen vedligeholdelsesafdeling, der er placeret i Københavns Lufthavne Syd. Jet Time har siden starten i 2006 oplevet kraftig vækst, og har i dag en flåde på 13 Boeing 737 fly og mere end 400 ansatte.