Kæmpe prisfald på Lufthansa-flybilletter

Lufthansa holder i dag og i morgen udsalg med prisfald på op til 40 % på en lang række interkontinentale destinationer. Kampagnen skal angiveligt stimulere markedet efter den omfattende strejke i sidste uge.

Der er lagt op til prisfest, når tyske Lufthansa de næste 48 timer sender en række priser i markedet, der er nedsat med op til 40 %.

Skal man eksempelvis på en rejse til Asien, kan en returbillet til Bejing, Shanghai og Nanjing erhverves for blot 3.299 kr. For blot 400 kr. mere er Hong Kong, Tokyo, Osaka, Nagoya og Seoul indenfor rækkevidde.

Billigste pris finder man til Dubai eller Abu Dhabi. For kun 2.499 kr. er det muligt at komme retur til de to arabiske emirater, men for samme pris kan man flyve til USA´s østkyst, hvor Boston og Philadelphia er med i kampagnen.

Overvejes der at rejse til andre destinationer i USA, skal der betales en smule mere. New York koster 2.999 kr., mens Houston og Dallas i det sydlige havner på 3.699 kr. Er kursen sat mod det vestlige USA kan en returbillet til Seattle, Phoenix og Las Vegas købes for 4.099 kr.

I alt 26 destinationer er omfattet af kampagnen, hvor salgsperioden er begrænset til 3. og 4. marts. Alle priser er gyldige ved afrejse fra København eller Billund og er inklusive skatter og afgifter. Rejsen kan dog først foretages i perioden fra 15. oktober til 15. december og igen fra 1. januar 2011 til 31. januar 2011. Så der er tale om et rigtigt “Early Bird“ tilbud.

De billige flybilletterer del afen såkaldt online-kampagne, hvorfor billetterne kun kan bookes på Lufthansas hjemmeside samt hos online-bureauerne, der har samarbejde med Lufthansa. De nævnte priser er de officielle udsalgspriser hos Lufthansa, men kan variere hos online-rejsebureauerne.