Kakerlakker hængende over hovedet under flyvning

Et ungt par fra North Carolina var i september ombord på et fly med AirTrain Airways, da kakerlakker begyndte at kravle rundt over hovedet på dem. Det har nu udløst et erstatningskrav på over en halv million kroner.

Uventede passagerer ombord på et fly er sjældent af det gode, og et ungt par fra North Carolina fik sig noget af en overraskelse ombord på en flyvning med AirTrain Airways, da der pludselig kravlede kakerlakker rundt over hovedet på dem.

Nu har parret anlagt sag mod det amerikanske lavprisflyselskab med krav om dels at få pengene tilbage for billetten, dels at få udbetalt en erstatning på $100.000 for svie og smerte.

Hændelse fandt sted på en flyvning den 15. september fra Charlotte til Houston med AirTrans Airways. Herkravlede kakerlakkerne ud af luftdyserne over det unge par, men da de gjorde kabinepersonalet opmærksom på det,blev de ignoreret.

Har mistet lysten til flyrejser

Derfor har det unge par,Harry Marsh og hans forlovede Kaitlin Rush, nu lagt sag an for blandt andet forsømmelse. Ifølge søgsmålet blev de bedt om at tie stille, da de gjorde kabinepersonalet opmærksom på de uønskede gæster.

Angiveligt så Harry Marsh allerede kakerlakkerne kort efter takeoff, men personalet havde ikke tid til at undersøge problemet. Til gengæld fik parret flere billeder af insekterne, der kravlede rundt i loftet.

Ifølge søgsmålet fik Kaitlin Rush kvalme over insekterne og hændelsen har ganske frataget hende lysten til at flyve igen.

AirTran Airways vil ikke udtale sig i sagen, men understreger, at rengøringen af flyene har høj prioritet og at der regelmæssigt sprøjtes mod insekter.

AirTran Airways blev oprindeligt stiftet i 1992 som ValuJet Airlines og har i dag en flåde af omkring 130 fly bestående af Boeing 717-200 og Boeing 737-700. Det amerikanske lavprisflyselskab blev i foråret opkøbt af Southwest Airlines for $1 milliard.

(Foto: WCNC)