Kendistræf på Ferie i Bella

Den årlige ferieudstilling Ferie i Bella åbner i morgen. Mange kendisser lægger vejen forbi som en del af udstillingens foredragsprogram.

Flere kendisser lægger vejen forbiFerie i Bella, derafholdes fra 29. – 31. januar i Bella Center. Det er 28. gang, at udstillingen afholdes og der ventes omkring 40.000 besøgende.

Blandt dem flere kendisser, der har forladt rampelyset for en stund for at berette om særlige rejseoplevelser.Årets Melodi Grand Prix vært og sangerinde Julie Berthelsen er en af dem, der kigger forbi Ferie i Bella i weekenden. Hun fortæller på ferieudstillingen om sin glæde ved at rejse til Grønland.

Også den velkendte skuespiller og instruktør Waage Sandø fortæller om sin research på de vestindiske øer i forbindelse med, at Folketeatret i København har premiere på musicalen Peter von Scholten. De dansk-vestindiske øer er flot repræsenteret på messen, sammen med andre destinationer i Caribien.
De besøgende kan også møde ‘Biker Jens’ (Jens Rommundstad) og ‘Den Skaldede Kok’ (Carsten Olsen), som kommer og fortæller om deres drenge-røvstur til USA på en Harley Davidson.. Under messen kan man træffe deto “bikere“på Team Benn’s stand – med en Harley Davidson!

‘Vores omfattende foredragsprogram har altid været et særkende på messen. Vi har mere end 40 spændende foredrag med mennesker, der virkelig kender de steder, de taler om. Og så er det jo en ekstra kolorit, at man også kan møde kendisser, der har noget at berette om deres rejser“ udtaler pro-jektleder Margit Geil.