Kort-adgang til King Amlet Lounge

Flyrejsende med Diners Club-kort har nu fået muligheden for et gratis besøg i King Amlet Lounge i Billund Lufthavn. Sædvanligvis er King Amlet Lounge kun forbeholdt adgang for rejsende med rutefly, men med Diners-kortet er der fri adgang uanset destination og luftfartsselskab.

Hidtil har deti danske lufthavne kunværet muligt for Diners Club-medlemmer at besøge Servisair-loungen i Københavns Lufthavn. Men nu er der også blevet åbnet for Diners Club-medlemmeri King Amlet Lounge i Billund Lufthavn.

King Amlet Lounge er en elegant og komfortabel lounge indrettet med bl.a. Børge Mogensen møbler og dansk design afhøj kvalitet.

I loungen er det muligt inden flyafgang at nyde en forfriskning og snacks gennem hele dagen. Herudover er der et udvalg af internationale aviser og tidsskrifter samt computere, telefon, fax og fotokopimaskine. Herudover er der møderum i loungen.

Sædvanligvis er det kun rejsende med rutefly, der har adgang til loungen, men med DinersClub-kortet kan King Amlet Lounge benyttes af alle uanset luftfartsselskab eller destination.

Hvis der ikke er lounge-adgang inkluderet i flybillettens pris, har rejsende uden Diners Club-kort mulighed for at købe sig adgang for en pris af 150 kroner, der betalesved indgangen. Mange virksomheder har dog valgt at købe et “klippekort“, der giver adgang til 5 eller 10 besøg til en særpris af 125 kroner. Men dette er således ikke længere nødvendigt, hvis den rejsende har Diners Club-kortet med på rejsen.

King Amlet Lounge har åbent på alle hverdage og søndagefra kl. 04.45 indtil mellem 19.30 og 20.30 afhængig af ugedag. På lørdage er der åbent 04.45 til 11.30 og igen fra 16.00 til 19.00.

Kommentér på Facebook

Foto: King Amlet Lounge i Billund Lufthavn er nu åben for alle Diners Club-kortholdere.