Lavprisbilletter til Madeira

Gennem det portugesiske luftfartsselskab SATA International er det nu muligt at købe lavpris-billetter til Madeira. Billigste returbillet koster ca. 700 kroner.

Det kunne umiddelbart virke som dårlig timing, når det portugesiske luftfartsselskab SATA International har valgt at udbyde lavprisflybilletter til Madeira. Men meddelelsen kom før de kraftige oversvømmelser på øen i weekenden, hvor mere end 40 mennesker menes at være omkommet.

SATA International er et af de mange nye selskaber, der har åbnet ruter fra Københavns Lufthavn indenfor det seneste år. Selskabet har hjembase på Azorerne – en portugesisk øgruppe i Atlanterhavet.

I december 2009 startede selskabet den direkte rute op mellem København og Madeira. Der flyves hver mandag med en Airbus A320, og noget tyder på, at ruten har fået succes. Selskabet har nemlig besluttet at give ruten status af helårsrute. Dermed bliver SATA International det eneste selskab, der flyver direkte fra København til øens lufthavn Funchal i sommerhalvåret. I vinterhalvåret flyves der i konkurrence med Cimber Sterling, der også har afgange til Madeira om mandagen.

For at markere overgangen til helårsrute har SATA Internatonal valgt at lancere en lavpriskampagne.Det betyder, at det er muligt at købe en returbillet fra København til Madeira for ca. 700 kr. Aldrig før har priserne til Madeira været så lave. SATA International tilbyder yderligere, at man frit kan medbringe 20 kg. gratis bagage og få serveret gratis mad og drikke ombord.

Der er dog et begrænset antal pladser på hver afgang, men det skulle ifølge PortugalBureauet været muligt at sikre sig en en uge i sommerferien eller efterårsferien til priser fra 2.000 kr. personer inklusive ophold på et tre-stjernet hotel. PortugalBureauet har et stort udvalg af rejser til Madeira med bilrundrejser som speciale.