Screendump fra Facebook.

Løb efter fly på vej væk fra terminal

En mand, der var kommet for sent til sit fly, løb ud på forpladsen efter flyet, der var på vej væk.

En mandlig flypassager i Madrids Barajas-lufthavn ville fornylig ikke acceptere, at han var kommet for sent til sit fly til Gran Canaria. Da han nåede frem til gaten havde Boeing 737-800 flyet fra Ryanair allerede forladt gaten og var ved at taxi væk fra lufthavnsterminalen for at køre ud til startbanen i Spaniens største lufthavn.

Her ville de fleste flyrejsende nok have slået ud med armene, erkendt at man var kommet for sent og have fundet en anden flyforbindelse senere på dagen. Men så let gav den cirka 30-årige mand af ukendt nationalitet ikke op. Det viser en video, der blev optaget af en medarbejder i lufthavnen og lagt på Facebook i lørdags.

Tre meter ned
Den mandlige passager tvang sig adgang til lufthavnens forplads ved at gå igennem en nødudgang ud til den jetbro, hvor flyet havde holdt få minutter før. Herfra hoppede han med to tasker på ryggen omkring tre meter ned på asfalten.

Efter at have talt kort med en handlingmedarbejder i en lille bagagetraktor løb manden ud mod flyet, mens han vinkede med armene.

Videoen slutter med at manden bliver stoppet af to handlingmedarbejder, som tilsyneladende er ved at dirigere flyet væk fra terminalen.

Ifølge CNN kom manden ombord på flyet og fløj til Gran Canaria. Her blev han anholdt af politiet, men senere løsladt. Han vil dog skulle for retten på Gran Canaria.

Tilbringe natten i celle
Det er langt fra første gang passagerer er gået en kende for langt i bestræbelserne på at nå deres fly. I juni sidste år blev et italiensk par anholdt og idømt en bøde på omkring 15.000 kroner efter at de var løbet over forpladsen i Maltas lufthavn for at nå deres Ryanair-fly. Parret kom ikke med flyet, men måtte tilbringe natten i en fængselscelle på Malta.

 

 

Relaterede artikler:

CPH forbyder Pokémon-jagt blandt fly

Løs hund på banerne i Arlanda