MINI Cooper som udlejningsbil

Hertz Biludlejning kan nu tilbyde den populære MINI Cooper som udlejningsbil. Bilen har suveræne køreegenskaber og et opsigtsvækkende design. Så hvis man brænder efter følelsen af at køre i gokart, kan MINI Cooper være et godt valg til udlejningsbil på den næste rejse.

Den klassiske Mini-bil fra slutningen af 1950´erne og begyndelsen af 1960´erne blev kendt som en lille økonomisk og billig bil med høj ydeevne. Det var oprindeligt Austin Mini Cooper og Morris Mini Cooper, der var særligtpopulære på den tid.

Indenfor de seneste ti år har MINI Cooper fået en genfødsel. Senest i 2006, hvor bilen blev re-lanceret med kraftigere motor og et nyt design. MINI Cooper er blevet så populær, at den i dag sælges i 70 lande.

Men nu er det også muligt at leje en MINI Cooper hos udlejningsselskaberne, bl.a. Hertz Biludlejning. Her vil det være muligt at imponere kæresten, tage familien med på tur eller blot anvende bilen til en sjov weekend med vennerne. Eller måske som udlejningsbil på næste forretningsrejse, hvor man selv måtte få lyst til at få foden på pedalen.

Ifølge Hertz er MINI Cooper nem at manøvrere og kan klemmes ind på selv den allermindste parkeringsplads. Den er især praktisk til bykørsel, men er også velegnet til kørsel påhovedveje og motorveje.

Mange bliver begejstret over, at MINI Cooper har suveræne køreegenskaber med godt styretøj og sikkert vejgreb. Det skulle efter sigende føles som at køre i en gokart.

MINI Cooper er også et godt grønt alternativ,idet bilenkører langt på literen og har en lav CO2-udledning.

Det er et begrænset antal køretøjer, som Hertz har fået til rådighed på det danske marked. Derfor anbefaler selskabet, at man bestiller i god tid, hvis det er lige præcis MINI Cooperen, der er favoritbilen.