Navngiv en Dreamliner

Britiske Thomson Airways opfordrer kunderne til at komme med forslag til navnet på selskabets første Boeing 787 Dreamliner.

Jacob Christian Hansen Ellehammer, dreamboy eller Simon Spies. Det kunne være nogle af budene på et navn til charterflyselskabet Thomson Airways’ første Boeing 787 Dreamliner, som selskabet modtager næste år.

Selskabet har bedt sine kunder komme med forslag til et navn til det nye fly. Kunderne skal på Twitter skrive deres bud på et navn efterfulgt af hashtag’et #nameourplane. Vinderen får en tur ombord på det nye fly.

For at slå på tromme for konkurrencen har Thomson Airways malet hashtag’et, der er en form for kategorisering i Twitter-universet, på siden af en af sine Boeing 737-fly. Når man ser dette fly i en lufthavn skal man på Twitter skrive hvor man så det, et navneforslag og en begrundelse for at selskabet skal vælge lige præcis det navn. Man kan dog godt deltage uden at have set flyet.

Et panel bestående af repræsentanter fra Thomson Airways og Boeing vil vælge navnet.

Solhungrende briter
Selskabets første Dreamliner skal fra maj næste år flyve solhungrende briter fra Manchester, London Gatwick, Glasgow og East Midlands til destinationer i Florida og Mexico.

Så har man et godt bud på et navn, så er det bare med at komme på Twitter og få navn og begrundelse presset ind på de 140 tegn, som en besked på Twitter maksimalt kan være. Man kan dog nok spare sig at foreslå Simon Spies. Thomson Airways er nemlig ejet af rejsekoncernen TUI, der også står bag blandt andet Star Tour. Den danske charterarrangør Spies er derimod ejet af konkurrenterne hos Thomas Cook.