Normal flytrafik til Barcelona

Terrorangrebet i Barcelona får ingen indflydelse på flytrafikken til den spanske storby, men SAS tilbyder gratis ombooking af billetter.

Torsdagens terrorangreb i Barcelona, hvor mindst 13 mistede livet og flere end hundrede blev såret, har skabt en trykket stemning i den spanske storby. Men flytrafikken er ikke påvirket af de tragiske begivenheder.

Således vil der i dag være seks flyafgange fra Danmark til Barcelona. Fra Københavns Lufthavn flyver Norwegian tre gange til Barcelona El Prat-lufthavnen, mens det spanske lavprisflyselskab Vueling har to afgange fra CPH. Herudover har Norwegian i aften en flyvning fra Billund Lufthavn til den catalanske hovedstad.

SAS meddeler, at passagerer der har en billet med rejse til Barcelona fra den 18. til 20. august gratis kan ændre den til en anden dato frem til og med den 30. september. SAS flyver dog ikke direkte fra København til Barcelona, men i stedet fra Stockholm-Arlanda og Oslo Lufthavn.

Strejke aflyst
El Prat-lufthavnen i Barcelona har den seneste uges tid været ramt af strejker blandt sikkerhedspersonalet fra den spanske virksomhed Eulen Segurida. Den spanske lufthavnsoperatør AENA meddelte sent torsdag aften, at den planlagte strejke i dag blandt sikkerhedspersonalet hos Eulen er blevet afblæst som følge af terrorhandlingen på La Rambla.

 

Relaterede artikler:

PET: Farligere at være dansk i udlandet