Norwegian Boeing 787-9 Dreamliner i London Gatwick Airport. (Foto: Simon Wright | CC 2.0)

Norwegian klar med tredje Florida-destination

Fra 31. oktober vil Norwegian flyve fra Europa til Tampa i Florida. Med eksisterende ruter til Fort Lauderdale og Orlando bliver det tredje rute til den amerikanske solskinsstat.

Når vintertrafikprogrammet træder i kraft ved udgangen af oktober, vil Norwegian justere på tidtabellen i London Gatwick Airport. Det betyder blandt andet. at en ny destination kommer på programmet.

Således vil det norske lavprisflyselskab fra den 31. oktober flyve to gange om til Tampa fra den britiske storlufthavn. Der flyves på onsdage og lørdage med Boeing 787-9 Dreamliner, der har plads til 338 passagerer i en toklasses konfiguration. Her er der plads til 56 passagerer i den forreste Premium-kabine, mens der er 282 sæder i Economy Class-kabinen i den bageste del af flyet.

Dermed kommer Norwegian til at satse stort på Florida. Fra Gatwick til Fort Lauderdale øger man fra tre ugentlige afgange til daglige forbindelser, ligesom der øges fra tre til fire ugentlige afgange på Orlando-ruten.

Netop Fort Lauderdale er en meget populær destination. Norwegian tilbyder derfor samlet 25 ugentlige afgange fra otte europæiske lufthavne i det kommende vintertrafikprogram. Udover London flyves der fra København, Stockholm, Oslo, Paris, Rom, Barcelona og Madrid.

Til Orlanda er trafikudbuddet mere begrænset, idet der – udover de fire London-afgange – vil være to ugentlige flyvninger fra henholdsvis Oslo og Stockholm samt en ugentlig flyvning fra Paris.

Sæsonlukker to USA-ruter
Indholdet i det kommende vintertrafikprogram betyder, at Norwegian kommer til at udbyde op imod halv million sæder til salg på de tre Florida-ruter.

“Norwegian fortsætter med at tilbyde vores kunder øgede valgmuligheder og fleksibilitet i vinteren 2018, og der glæder os at kunne annoncere Tampa som ny rute i vores netværk. Vores moderne flyflåde giver kunderne mulighed for, hvad enten de rejser i forbindelse med arbejde eller privat, at nyde deres tur fra øjeblikket, hvor de går om bord takket være vores prisvindende underholdningssystem, den komfortable og rummelige kabine og vores venlige kabinebesætning,” siger Thomas Ramdahl, der kommerciel direktør hos Norwegian.

Selvom Norwegian åbner en ny Florida-rute og udvider på to eksisterende, vil der også være reduktioner i tidtabellen. Således har selskabet besluttet at vinterlukke ruterne fra London-Gatwick til Austin og Seattle.

 

Relaterede artikler:

Norwegian åbner første rute til Canada

Norwegian tre gange dagligt til New York

Global Norwegian-ekspansion fra London

Norwegian åbner ruter til Seattle og Denver