Norwegian skærper kampen om de unge

Norwegian vil sælge ungdomsbilletter på en række nordiske ruter. Hos SAS er der særlige ungdomspriser på alle ruter.

Det er nu muligt for unge mellem 12 og 26 år at købe særlige ungdomsbilletter hos Norwegian til fem nordiske destinationer fra København samt fra Billund til Oslo og på ruter fra Oslo og Stockholm til destinationer i de to lande og i Norden. Introduktionen af ungdomsbilletterne kommer kun tre uger efter at Norwegian begyndte at sælge ungdomsbilletter på selskabets rute mellem København og Aalborg. Det var den første rute, hvor Norwegian tilbød særlige ungdomspriser.

Det er blevet så godt modtaget, at selskabet nu udvider sit ungdomssortiment. Fremover vil det også være muligt for de unge at flyve med Norwegian til en særlig god pris fra København til Oslo, Stockholm, Trondheim, Bergen og Helsinki samt mellem Billund og Oslo. I Norge vil der være ungdomsbilletter til salg på alle indenrigsruter samt på ruterne fra Oslo til Stockholm, København og Helsinki. I Sverige vil de unge også kunne få gode priser på indenrigsflyvninger samt på flyvninger til Oslo, København og Helsinki. I sommeren 2015 bliver det også muligt at købe ungdomsbilletter mellem Stockholm og Bergen.

”Vi er glade for at kunne tilbyde vores unge rejsende en endnu mere attraktiv pris påflere nordiske ruter både fra Københavnog Jylland. Med dette initiativ får endnu flere unge større mulighed for at rejse nemt, komfortabelt og billigt mellem de nordiske lande. Vi glæder os til at byde velkommen om bord på vores nye, mere miljøvenlige fly med gratis WiFi,” siger Johan Bisgaard Larsen, informations- og markedschef i Norwegian.

Billetterne købes på normalvis på Norwegians hjemmeside. Ved betaling indtastes blot kampagnekoden ”UNDER26”. For at forhindre snyd, så vil der blive udført alderskontrol ved gaten, og den rejsende skal kunne vise godkendt legitimation ved ombordstigning.

Hos konkurrenten SAS sælger man særlige ungdomsbilletter på alle flyvninger til alle destinationer – også de oversøiske destinationer.