Norwegian Boeing 737-800 (Foto: Norwegian)

Norwegian tester måltidsbestilling på Europa-ruter

Norwegian har i øjeblikket en ordning kørende, hvor passagerer på udvalgte europæiske ruter kan bestille et måltid varmt mad hjemmefra.

Der er altid varieret mad og drikke at finde om bord på Norwegians fly, men det kommer helt an på billettypen, hvorvidt det er gratis, og om man kan forudbestille.

Det seneste tiltag fra Norwegian blev introduceret i juli måned. Her åbnede det norske lavprisflyselskab op for, at man kan forudbestille et måltid varmt mad på flyvninger mellem Stockholm Arlanda og henholdsvis Alicante, Larnaca og Malaga.

Hvert måltid koster 75 danske kroner per flyvning, og der er også børnemad tilgængeligt. Drikkevarer er dpg ikke inkluderet i prisen. Norwegian skal have forudbestillingen mindst 72 timer før planlagt afgang.

”Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores produkt for at give vores passagerer en endnu bedre rejseoplevelse,” siger Tonje Næss, kommunikationsrådgiver i Norwegian, til CHECK-IN.dk.

”Forudbestilling af mad er et testprojekt i Sverige og Spanien på nogle udvalgte ruter, der begyndte i midten af juli. I bookingprocessen vil kunderne på de valgte ruter have mulighed for at bestille varm mad fra deres egen menu.”

Uvis fremtid for måltidsbestilling
Der er foreløbig ikke nogen slutdato på testperioden af Norwegians initiativ. Det er stadig uvist, hvorvidt flyselskabet vil udbrede servicen til flere ruter.

”Efter testperioden vurderer vi, om det er noget, vi skal gå videre med,” fortæller Tonje Næss.

Norwegian kan på nuværende tidspunkt ikke give yderligere detaljer om projektet, eller om tiltaget også finder vej til det danske marked.

Flyver man ikke på nogle af de ruter, der er omfattet af testperioden, er der følgende priser på Norwegians madudvalg om bord (eksklusiv langdistanceruter): snacks til mellem 10 og 45 danske kroner og frisk mad til mellem 35 og 90 danske kroner.

Måltider på langdistanceruter
Norwegian serverer en treretters menu på selskabets langdistanceruter. Har man købt billet til LowFare, skal man dog huske et forudbestille, ellers skal maden købes om bord.

Maden på de lange flyvninger indeholder et varmt måltid med øl, vin eller vand. Om bord kan man vælge imellem to forskellige menuer med en lille forret, en hovedret og noget sødt til kaffen. Norwegian kan også klare specialtilpasset mad. På flyvninger med to serveringer, får man også et let måltid.

Har man købt billet til LowFare – og er der ikke forudbestilt – så er der følgende priser på mad på Norwegians langdistancefly: snacks til mellem 28 og 58 danske kroner og frisk mad koster mellem 72 og 80 danske kroner. Forudbestilt mad til langdistanceflyvninger koster cirka 200 danske kroner.

 

Relaterede artikler:

Norwegian indfører priority boarding

Norwegian klar med tredje Florida-destination

Norwegian klar med priority boarding i Danmark

Norwegian bekræfter ruteansøgning til Brasilien

Norwegian indsætter A380 til New York