Jagdish Bhojwani er general manager for Singapore Airlines i Norden. (Foto: Singapore Airlines | PR)

Ny chef for Singapore Airlines i Norden

Fremover vil det være Jagdish Bhojwani, der skal styre de nordiske aktiviteter hos Singapore Airlines. Han ser mange uudnyttede muligheder og et potentiale for vækst, lyder det.

Der har for nyligt været skiftedag på direktionsgangen hos Singapore Airlines i Norden, da stillingen som general manager med ansvar for markederne i Danmark, Sverige, Norge samt Finland overtages af Jagdish Bhojwani.

Siden 2021 har det været Muhammad Raimi, der har haft til opgave at navigere Singapore Airlines gennem efterdønningerne af COVID-19-pandemien på de nordiske markeder, men han drager nu til Paris, hvor han fortsat vil arbejde for flyselskabet.

”Jeg vil tænke tilbage på mine år i Norden som en særlig tid i min karriere. Starten var præget af strategiske udfordringer i forbindelse med pandemien og verdens gradvise genåbning,” udtaler den nu forhenværende chef for Norden.

Medbringer erfaring fra Japan og Indien
Jagdish Bhojwani stammer fra Indien. Han er 43 år og uddannet fra det australske universitet Royal Melbourne Institute of Technology, hvorfra han har en mastergrad Aviation Industry Management.

Han har arbejdet for SIA-koncernen siden 2001. I løbet af årene har Bhojwani både stiftet bekendtskab med Singapore Airlines Cargo, datterselskabet SilkAir og selve Singapore Airlines, hvor han de senest fire år har været områdechef for det vestlige Japan.

Frem til han tiltrådte stillingen i Japan var Jagdish Bhojwani general manager for det regionale flyselskab SilkAir i Indien, ligesom han tidligere blandt andet har været ansvarlig for selskabets aktiviteter i den indiske stat Andra Pradesh og i området omkring storbyen Coimbatore.

Øjner muligheder
I øjeblikket foretager Singapore Airlines fem ugentlige flyvninger mellem lufthavnene i København og Singapore, men det ændrer sig i sommertrafikprogrammet næste år. Fra den 1. juli øges frekvensen nemlig således, at ruten fremover beflyves dagligt.

Ifølge Jagdish Bhojwani ser han store muligheder i de nordiske markeder og i sit virke som general manager vil han – med egne ord – stræbe efter at tage Singapore Airlines’ nordiske flyvninger til nye højder.

“Der er masser af vækstpotentiale og uudnyttede muligheder i Norden. Efterspørgslen på rejser til Sydøstasien og Australien er fortsat høj både blandt fritids- og forretningsrejsende. Vi har en god belægning på vores skandinaviske rute, og jeg er glad for, at vi til sommer igen kan tilbyde daglige afgange fra Københavns Lufthavn.”

Privat er Jagdish Bhojwani gift og har to børn.


Relaterede artikler:

Høj kvalitet hos Singapore Airlines

Singapore Airlines vil atter flyve dagligt fra CPH

Singapore Airlines styrker WiFi på A350