Ny hoteldirektør på First Hotel Grand Odense

Efter en årelang gennemgribende renovering af bygningerne i hjertet af Odense har First Hotel Grand ansat 36-årige Jens Priegel som ny hoteldirektør. Han skal stå i spidsen for hotellets målsætning om at positionere sig som Odenses bedste.

Det er en, i First Hotel regi, gammel kending som overtager ledelsen af First Hotel i Odense. 36-årige Jens Priegel kommer fra en stilling som manager på Hotel Kongebrogaarden i Middelfart, men har tidligere arbejdet for First Hotel Vesterbro i København.

Igennem er årelang renovering af hotellets bygninger i Jernbanegade i Odense var det regionsdirektør Tony Bak som varetog den daglige ledelse. Og han er sikker på, at First Hotel har valgt den rigtige til at føre hotellet videre;

”Jens Priegel er en ung mand med masser af energi, drive og gode ideer. Og det er det drive som skal bringe hotellet frem som et moderne og levende hotel”, siger Tony Bak, regionsdirektør for First Hotels Danmark.

First Grand Odense har 137 nyrenoverede værelser. Restauranten er genåbnet som Brasserie Grand og tilbyder et klassisk menukort. Baren har også gennemgået en større forandring og fremstår nu som salon i varme intime farver og med eget bibliotek.

”Jeg er sikker på at Jens Priegel vil kunne positionere First Hotel Grand som Odenses bedste hotel, og et naturligt samlingspunkt for hele Danmark til overnatninger og konferencer”, siger Tony Bak.

Grand Hotels historie (i dag First Hotel Grand) går helt tilbage til 1800-tallet. Hotellet er tegnet af arkitekten N. Jacobsen og åbnede for første gang dørene for offentligheden den 14. maj 1897.

Også First Hotel Vesterbro i København fik for nylig ny direktør. Her var det Henrik Bille Pedersen, der satte sig i chefstolen. Henrik Bille Pedersen kom fra en stilling som direktør for Hotel & Casino Marienlyst i Helsingør.