Ny JFK-terminal kommer danske rejsende til gode

Delta Air Lines har netop åbnet den nye, udvidede Terminal 4 i New Yorks JFK-lufthavn. Terminalen er blandt andet udgangspunktet for Deltas kommende sommerrute til København.

Delta Air Lines’ milliardprojekt med at renovere og udvide Terminal 4 i New Yorks John F. Kennedy Lufthavn er blevet færdig og i fredags blev terminalen taget i brug.

Terminal 4 er blevet udvidet med ni gates i alt samtidig med, at både check-in-området og syv eksisterende gates til international trafik er blevet renoveret og forbedret. Renoveringen har også gjort det muligt at tilbyde et større udvalg af spise- og shoppingmuligheder, oplyser flyselskabet i forbindelse med åbningen af terminalen.

Hele projektet, som har kostet 1,4 mia. amerikanske dollars, svarende til godt 8 mia. danske kroner, skal give rejsende med Delta Air Lines til og fra Terminal 4 i JFK en bedre rejseoplevelse. Dette vil også komme de danske rejsende til gode, når Delta Air Lines genåbner sommerruten til København den 2. juni.

Det første, man som rejsende fra Danmark vil opleve forandret i Terminal 4, er blandt andet en forbedret told- og grænsekontrol samt et helt nyt bagagesystem, der skal gøre bagageudleveringen lettere. De rejsende, som blot skal skifte fly i JFK, kan se frem til bedre transferfaciliteter, da udvidelsen af Terminal 4 betyder, at alle internationale Delta Air Lines-flyvninger nu er samlet i én og samme terminal.

Drinks under åben himmel
Med den nyrenoverede Terminal 4 har Delta Air Lines også fået muligheden for at kræse yderligere om sine Delta Sky Club-medlemmer. Der er nemlig blevet bygget en 2.230 kvadratmeter stor Delta Sky Club – den største af slagsen – i Terminal 4 i forbindelse med udvidelsen.

Den nye club giver blandt andet medlemmerne muligheden for at nyde en drink på Sky Deck, som er Delta Sky Clubs nye tagterrasse. Fra terrassen, som er tegnet i et samarbejde mellem designeren Thom Filicia og magsinet Architectual Digest, har man udsigt over startbanen.

Selvom Terminal 4 nu står klar, og Delta Air Lines kan tilbyde sine passagerer en større komfort på rejsen, er selskabet langtfra færdig med at investere. Terminal 4 skal nemlig udvides med yderligere 11 gates, som forventes at stå klar i 2015.

Det vil bringe det samlede antal Delta-gates i Terminal 4 op på 27 mod de nuværende 16. Forøgelsen betyder, at Delta Air Lines fra 2015 kan samle alle sine aktiviteter i JFK-lufthavnen i Terminal 4. I dagudgår Delta Air Lines’ indenrigsruter fra Terminal 2.