Nye ‘Executive Suites’ på Hilton Copenhagen

Efter et omfattende designløft og renovering af 143 værelser på de øverste etager af Hilton Copenhagen Airport Hotel, er der blevet plads til fire helt nye ‘Executive Suites’ på hver 66 kvadratmeter.

Umiddelbart efter påske slog Hilton Copenhagen Airport Hotel dørene op for fire etager med nydesignede værelser. Dermed er første etape af ‘Room for the NEW’ designprogrammet afsluttet.

De 143 nyrenoverede værelser har fået ikoniske papirklip fra en rejse til Jylland i 1859 som en rød tråd i indretningen, og netop disse papirklip er trykt på sengens hovedgærde samt værelsernes gardiner.

Det er indretningsarkitekt Marianne Fryland, der har haft hovedansvaret for designopgaven i samarbejde med Paul Bevis Design Associates, der arbejder internationalt med indretning og design for Hilton Hotels & Resorts.

Nye suiter
Men udover at værelserne har fået et designløft, er der også blevet plads til fire helt nye Executive Suites på hver 66 kvadratmeter. Hidtil har der kun været den eksisterende President Suite på det 5-stjernede luksushotel i Kastrup.

De nye Executive Suites kombinerer soveværelset med kontor/lounge faciliteter, således at der er størst mulig komfort for hotelgæsterne.

Selvom det kun er en del af hotellet, der i første omgang er blevet redesignet og renoveret, er der stolthed at spore hos hotelledelsen.

“Vi ved, at vores gæster værdsætter komfort, nordisk design og funktionalitet, så derfor har vi glædet os til at åbne dørene for vores gæster og give dem en helt ny oplevelse af vores Hilton,“ siger Claus Steiner, der er hotellets administrerende direktør.

I midten af august måned vil alt fra værelser til gangarealer og konferencelokaler være færdigt. Herudover vil der ske en modernisering af hotellets Business Center ogsamtlige 15 mødelokaler.