SAS Lounge i Newark (Foto: SAS)

Nyrenoveret SAS-lounge i New York

Med et samlet areal på 440 kvadratmeter og et nyt serveringsområde, er SAS Lounge i Newark Liberty International Airport klar til at tage imod gæsterne.

SAS har netop gennemført en omfattende renovering af selskabets lounge i Newark Liberty International Airport ved New York, og loungen åbnede for nylig for publikum med et samlet areal på 440 kvadratmeter, hvilket er 100 kvadratmeter mere end tidligere.

Udover at det skandinaviske design er blevet opfrisket, kan SAS også tilbyde en ny serveringsafdeling med et bredt udbud af kolde og varme retter, der vil være tilgængelige dagen igennem. Herudover er der også kommet et bredere udvalg af læsestof, et separat arbejdslokale samt flere strømstik og ladestationer, som efterspørges i stigende grad.

Loungen er bemandet med personale, der kan hjælpe med ombooking, og loungeområdet er udstyret med gratis WiFi.

“Det glæder at kunne byde vores rejsende velkommen til vores nye lounge i New York, hvortil vi flyver direkte fra København, Stockholm og Oslo. Vi har gennem de seneste år lanceret flere nye destinationer mellem Skandinavien og USA, og næste i rækken er Miami fra Stockholm, der åbner til oktober,” siger Max Knagge, der er chef for SAS i USA.

Tre lounges udenfor Norden
SAS Loungen i Newark er placeret i Terminal B ved gate 60 i satellit B3. Det er den eneste af tre lounges udenfor Norden, som SAS selv driver. De to andre er placeret i Chicago O´Hare International Airport samt i Paris Charles de Gaulle Airport. På de fleste øvrige destinationer i SAS-rutenetværket er det muligt at benytte sig af loungetilbud fra Star Alliance og andre samarbejdspartnere.

For at kunne gøre brug af SAS Lounge i New York skal man rejse på SAS Plus eller SAS Business eller alternativt være i besiddelse af et EuroBonus-kort på Guld eller Diamant-niveau. Her vil det også være muligt at medtage en gæst eller den nærmeste familie op til fire personer, såfremt disse også rejser med SAS.

 

Relaterede artikler:

SAS-kunder bekymrede over lounge-plan

SAS: Massestop for adgang til lounges

SAS Lounge Chicago: En lille bid af Skandinavien

Lys og dejlig SAS-lounge i Gøteborg

SAS lounge Bruxelles – velkendt standard i EU-hovedstaden