Nyt bonusprogram for rejsende mellem Jylland og Sjælland

LinieBonus er navnet på Mols-Liniens nye bonusprogram, der skal styrke passagerernes loyalitet overfor rederiets produkter. Bonuspoint kan anvendes til nye billetter eller buffeter på hurtigfærgerne mellem Jylland og Sjælland.

Det har været længe undervejs, men nu har færgerederiet Mols-Linien også sat et bonusprogram i søen. Navnet er LinieBonus – og har ikke noget at gøre med Linie Aquavit, hvis man skulle få disse assocationer.

Hos Mols-Lininen kan man bestille et gratis LinieBonus-kort, som man kan scanne i én af de automatiske baner i havnene ved check-in. Herefter får man bonuspoint, som kan bruges til frirejser og buffeter ombord på færgerne.

Rejser man med en personbil på Business Class får man 800 bonuspoint. Men til gengæld skal man have opsamlet 14.000 bonuspoint for at få en frirejse på Business Class. Det betyder, at man skal foretage mere end 17 overfarter, førend den første bonusbillet er sparet op. Rabatten vil derfor være på knapt 6 %. Køber man i forvejen et BBC-turkort med 10 overfarter, betaler man for 9 overfarter og får den 10. overfart gratis. Her er rabatten hele 10 %.

De optjente bonuspoint svarer til prisen på overfarten. Det betyder eksempelvis, at en grøn billet koster 545 kr. og udløser 545 bonuspoint. Der skal 2.800 bonuspoint til for at kunne erhverve sig en gratis morgenbuffet – eller hvad, der svarer til 6 overfarter. Morgenbuffet all-inclusive koster126 kr. pr. person.

Udover introduktion af LinieBonus har Mols-Linien også valgt at tilbyde fri adgang til trådløst internet ombord på alle rederiets færger. Herudover vil der de kommende uger også blive fri internet-adgang i havnene, såde rejsendekan arbejde online i bilen, mens man i opmarchbåsene venter på færgen. Mols-Linien tilbyder dog stadig den betalbare TDC Hotspot-løsning ombord.