Nytårsfyrværkeri i Wien. (Foto: Wien.info)

Nytårsflyvninger over europæisk hovedstad

Flyentusiaster har nu fra luften mulighed for at se nytåret blive skudt ind.

Solformørkelser, nordlys samt fyrværkeri over Wien nytårsaften. Det er blot en række af de oplevelser, som efterhånden kan opleves fra et fly, hvor sidstnævnte indgår i et tilbud fra Austrian Airlines nytårsaften i år.

Der er tale om en “special New Year’s Eve”, lyder det fra selskabet, som tilbyder interesserede at købe billet til en rundflyvning over Wien, imens fyrværkeriet udfolder sig på himlen under.

Det er langt fra første gang, at østrigerne tilbyder en nytårsaften på vingerne. Ifølge selskabet er det i år ottende gang, at de særlige nytårsfly går på vingerne.

I år er der planlagt to afgange med take-off kl. 22:50 og 22:55 fra Wien Airport. Flyene vil herefter cirkle otte gange over byen, inden de lander igen 00:30 og 00:35.

Svært at kigge ud
Prisen for turen lyder på 129 euro for en gangplads og 149 euro for et vindue. Arrangøren oplyser, at sæder vil blive tildelt ved køb.

Turen vil foregå i en af Austrian Airlines nye Embraer E190-fly – et fly, som er kendt for sine store vinduer, men også for stor afstand mellem vinduerne, hvilket betyder, at det fra visse rækker i flyet kan være vanskeligere end som så at kigge ud.

Når netop omdrejningspunktet for turen er at se noget uden for flyet, kunne det derfor være en god idé, at tage et kig ind i kabinen inden afgang, hvilket er muligt på en virtuel tur – hvor man blandt andet kan se, at række 4, 20 og 26 eksempelvis er placeret så tilpas “skævt” for vinduet, at det kan være svært at kigge ud.

For den interesserede læser, kan CHECK-IN.dk fortælle, at en flyvende tur ind i det nye år kan findes hos myholiday.austrian.com.

 

Relaterede artikler:

Se nordlys ombord på flyet

Airberlin tilbyder flyvning til Nordpolen