O’Leary planlægger CPH-besøg i dag

Ryanairs topchef Michael O’Leary planlægger at komme til København fredag til et pressemøde. Det erfarer CHECK-IN.dk.

Da Arbejdsretten onsdag eftermiddag afsagde dom i sagen mellem LO og Ryanair, så var der ingen Ryanair-chefer til stede i arbejdsrettens store retssal på Sankt Annæ Plads i København. Selskabet var kun repræsenteret ved sine advokater fra et dansk advokatfirma.

Det kommer sandsynligvis til at ændre sig i dag fredag. Kilder oplyste sent torsdag aften til CHECK-IN.dk, at Ryanairs topchef Michael O’Leary planlægger at komme til København fredag ved middagstid på et kort visit.

Formålet med O’Learys lynvisit skulle være at afholde et pressemøde, hvor selskabet sandsynligvis vil løfte sløret for hvad man agter at gøre nu, hvor Arbejdsretten har slået fast, at fagbevægelsen lovligt kan indlede konflikt mod selskabet og blokere Ryanairs fly i Københavns Lufthavn. En blokade, der sandsynligvis vil træde i kraft lørdag den 18. juli.

Ryanair har besluttet at lukke sin rute til Warszawa fra København med sidste flyvning den 14. juli. I stedet vil selskabet åbne en rute til en anden destination. Hvad det bliver vil O’Leary sandsynligvis løfte sløret for, hvis han kommer til København i dag.