Opgradering til Business Class for 2.200 kroner

Hos LOT Polish Airlines kan man i de kommende måneder blive opgraderet til Business Class på ruterne til New York, Chicago, Toronto og Hanoi mod et tillæg på 2.200 kroner per enkeltrejse.

Når lavsæsonen og de hårde vintermåneder nærmer sig, falder efterspørgslen på en lang række flyruter. Det får ofte luftfartsselskaberne til at tænke kreativt og udvikle tilbud, der kanlokke flere passagerer ombord i flyene.

Et af disse selskaber er polske LOT Polish Airlines, der også er medlem af Star Alliance. Nu tilbyder selskabet at bytte manglende benplads, slåskamp om armlænet og den lille bakke med mad, til decideret luksus på Business Class.

For et tillæg af $ 400 svarende til 2.200 kroner perenkeltrejsekanpassagerer hos LOTnyde godt af Business Class-sæder, der kan omdannes til en seng, mad serveret på rigtig procelæn med hvid dug under. Og Business Class-servicen fortsætter på landjorden, hvor rejsende kan slappe af iloungen med et glas vin og lidt snacks inden flyafgang.

“Vi vil gerne gøre rejsen så behagelig som mulig for vores kunder på de lange flyvninger, og de som ønsker lidt ekstra luksus skal have mulighed for det til en rimelig pris“, fortæller Maciej Graczyk, Country Sales Manager for LOT Polish Airlines i Danmark. “Derfor giver vi dem nu mulighed for at opleve vores Business Class på flyvninger til Nordamerika og Asien for blot 2.200 kroner“.

Det er således destinationerne New York, Chicago, Toronto samt Hanoi i Vietnam, der er genstand for tilbuddet.

“På vores Business Class vil du aldrig opleve at passagereren foran smækker sædet tilbage midt under serveringen. Alle Business Class stole er omkranset af en hård skal, som gør at du ikke bliver generet af nogen undervejs. Tilmed kan du folde din stol ud til en seng, så du kan komme udhvilet frem og tage hul på ferien med det samme“, siger Maciej Graczyk.

Opgradering fra Economy Class til Business Class kan ske op til 14 dage før afrejse, såfremt der er ledig plads. Rejsen skal være påbegyndt senest den 15. december 2011, og der må ikke rejses i perioden 15. december 2011til 15. januar 2012, der er “black out“periode på det særlige tilbud.

LOT Polish Airlines er medlem af Star Alliance sammen med bl.a. SAS, hvilket betyder, at de rejsende samtidig optjener point til SAS EuroBonus, hvis man er medlem af programmet og flyver med LOT.