Opgradering til Business Class for under 1.000 kr.

Kampagne hos Austrian Airlines betyder at det er muligt at opgradere til Business Class for 99 € eller 10.000 “reward miles“ fra Miles & More.

(OPDATERET)

Har man booket en økonomiklassebillet hos Austrian, men efterfølgende ønsker at rejse med mere komfort og bedre service, er det muligt at tilkøbe en opgradering. Dette gælder for danske rejsende på alle Austrian-strækninger undtaget København-Wien. Det er således muligt at tilkøbe opgradering på hjemturen fra Wien til København samt på strækninger videre ud i verden med Austrian.

Opgraderingen bestilles i forbindelse med web check-in, og man kan vælge at betale med sit kreditkort eller anvende optjente “reward miles“ fra Miles & More loyalitetsprogrammet.

Fra 99 € (750 kr.) eller 10.000 “reward miles“ er det muligt at tilkøbe en opgradering til Business Class på de billigste strækninger. Opgradering er ikke muligt på alle ruter og vil altid være med forbehold for ledig kapacitet.

Rejser man på Business Class med Austrian starter rejsen med at bagagen afleveres ved den særlige Business drop-off, hvor der sjældent er kø. Herefter kan man nyde godt af de fordele som ekstra fribagage giver hos Business Class-rejsende hos Austrian. Inden ombordstigning får man adgang til den særlige Business Lounge.

Når man er kommet ombord lokker Austrian med Recaro-sæder og DO & CO service-konceptet, hvor der serveresindividuelt tilpasede menuer på det fineste porcelæn.

Austrian oplyser, at web check-in åbner 23 timer før afgang, så den rejsende i ro og mag derhjemme kan foretage sin opgradering.