SAS-fly i Københavns Lufthavn (Foto: CPH)

Otte nye danske SAS-ruter i 2020

I sommertrafikprogrammet 2020 vil SAS lancere seks nye ruter fra Københavns Lufthavn, mens Aarhus Lufthavn får to nye destinationer med det skandinaviske flyselskab.

SAS har netop offentliggjort det kommende års sommertrafikprogram, og der indeholder 14 nye ruter fra Skandinavien, og af disse er otte nye ruter placeret i henholdsvis København og Aarhus.

Der er primært tale om lavfrekvente sæsonruter til Sydeuropa, mens der også bliver plads til ruter til Norge og Rusland. 

Fra København vil SAS flyve direkte til Bari i Italien, Tivat i Montenegro, Zadar i Kroatien og Rhodos i Grækenland. Herudover etableres der en rute til Haugesund i Norge, mens det atter bliver muligt at flyve til Sankt Petersborg i Rusland. Der bliver også flere afgange på ruterne til Hannover og Reykjavik, som en del af rutepakken.

”Ekstra mange vælger at rejse med SAS i feriemånederne, og vi har en klar strategi om at udvikle vores rutetilbud, så det er skræddersyet til forskellige ønsker og behov gennem året. Jeg er glad for, at vi kan præsentere en lang række attraktive, sæsontilpassede ruter, hvoraf en del er vigtige nyheder i Danmark” siger Simon Pauck Hansen, koncerndirektør i SAS.

Nye ferieruter fra Aarhus Lufthavn
Det er ikke alene i København, at SAS vælger at opruste. Der kommer også to nye ruter fra Aarhus Lufthavn, hvor SAS vil introducere Alicante og Chania (Kreta) for det østjyske rejsepublikum. Herudover skrues der op for afgangene på de eksisterende ruter til Málaga og Palma de Mallorca.

Der kommer også flere afgange mellem Aarhus og Stockholm og som tidligere annonceret også mellem Aalborg og Oslo. Herudover vil SAS indsætte mere kapacitet på indenrigsruterne fra København til Aarhus og Aalborg.

”Vi flyver til de destinationer, vores kunder efterspørger, og derfor udvider vi nu vores rutetilbud ud af Aarhus med yderligere to populære destinationer. Vi agerer ud fra, hvor justering af ruterne giver mest værdi for Aarhus og vores kunder i området, og hvordan vi kan gøre det lettere for østjyderne – at flyve direkte til deres foretrukne destinationer,” forklarer Simon Pauck Hansen, der tiltræder som koncerndirektør i SAS den 1. oktober.

 

Relaterede artikler:

SAS med halvtomme feriefly fra Aarhus Lufthavn

SAS åbner to danske ruter til ny svensk lufthavn

SAS åbner 17 nye ruter fra Skandinavien