Park Inn Oslo er gået på vingerne

Torsdag blev Rezidor-kædens Park Inn Oslo Airport indviet. Det er det 5. Park Inn hotel i Norge samt nr. 102 på verdensplan. Hotellet mener at have et marked på 19 millioner baseret på antal årlige passagerer til og fra Gardermoen-lufthavnen.

Kun 278 skridt fra terminalbygningen i Oslo´s Gardermoen lufthavn, ligger det nye Park Inn Oslo Airport hotel, der officielt blevindviet torsdag.

Med åbningen af Park Inn Oslo Airport har Rezidor Hotel Group nu fået sit femte operationelle hotel under Park Inn navnet i Norge. Samtidig er det nr. 102 på verdensplan. Rezidor Hotel Group er i forvejen repræsenteret i Oslo-Gardermoen gennem Radisson SAS Airport Hotel Gardermoen.

“Vores nye hotel vil være effektivt og komfortabelt, men først og fremmest kendetegnet ved imponerende personlig service, hvor vores medarbejdere vil have en “Yes I can“ attitude. Med 300 værelser, hvoraf 30 er handicapvenlige, 46 mødelokaler og det spændende restaurantkoncept RGB Bar & Grill, byder vi både forretnings- og ferierejsende velkommen,“forklarer hoteldirektør Per R. Svendsen.

Park Inn Oslo Airport er skabt i udfordrende arkitektoniske rammer og interiøret er præget af stor sans for farver, der ifølge hoteldirektøren skal skabe en indbydende og behagelig atmosfære. Hotellet satser i stort omfang på konferencer, hvorfor Park Inn Oslo Airport er indrettet med konferencefaciliteter for op til 250 personer.

Forventningerne til gæstetilstrømningen er betydelig, idet mange norske og nordiske virksomheder benytter lufthavnen som mødested. Helt konkret vurderer Per R. Svendsen markedet til at være på omkring 19 mio. mennesker baseret på den årlige passagermængde hos naboen.

Men det er nok lidt i overkanten, da man må formode, at mange af lufthavnensrejsende ikke nødvendigvis har et mødei lufthavnen som hovedformål. Men på en åbningsdag er alt tilladt – også at have en portion optimisme, der rækker lidt ud over det sædvanlige.

Foto: Park Inn Oslo Airport er klar til at tage imod gæster.