PP Busser med i netværket Vikingbus

Det jyske busselskab PP Busser har indgået samarbejde med det landsdækkende busnetværk Vikingbus. PP busser vil derfor fremover repræsentere Århus og Østjylland i det nationale netværk.

Med sin indtræden i Vikingbus-samarbejdet bliver PP Busser fremoveren del af en busflåde på ikke færre end 320 busser i Danmark.

Vikingbus er det danske medlem af Global Passenger Network (GPN), derrepræsenterer de mest kvalitetsbevidste busselskaber i verden. Gennem GPN kan Vikingbus arrangere transport og rejsemuligheder i næsten alle dele af verden med adgang til mere end 17.000 busser.

“Det er PP Busser magtpåliggende at være med i ethvert tiltag inden for busbranchen der kan tilbyde vore nuværende, samt kunder, de bedste tilbud”, sigerPeter Karlson, administrerende direktør for PP Busserog fortsætter;

“Med de stigende krav til miljørigtig, punktlig og kvalitetssikker transport er et samarbejde inden for vores branche af største betydning og kan kun føre til bedre produkter og muligheder for kunderne. Dette er muligt gennem dette unikke netværk“.

Vikingbus netværket består udover PP Busser af Bergholdt.dk (Fyn), Bjert Busser (Kolding), Brøchners Biler (Herning), Hanstholm Turistfart, Hjørring Turistfart og Paaske Bus (København).