Bombardiers Global 7500- og 8000-flyper kan konfigureres med The Executive Cabin. (Foto: Bombardier | PR)

Lancerer private jet med tre arbejdsstationer

Bombardier har introduceret en ny kabine, hvor effektivitet er omdrejningspunktet. Den omfatter både kontorpladser, mødelokale samt et rum, der eksempelvis kan bruges til forhandlinger.

I fremtiden bliver der rig mulighed for at arbejde undervejs på en flyvning. Det gælder i hvert fald, hvis den foretages i enten et Global 7500- eller 8000-fly fra Bombardier.

Flyproducenten har netop løftet sløret for en ny kabine, der skal gøre det muligt. Den har fået navnet The Executive Cabin, og de førnævnte flytyper bliver foreløbigt de to eneste, der kan konfigureres med den.

Bombardier oplyser, at standard-konfigurationen vil bestå af en entré, en badeværelsesafdeling og tre forskellige arbejdsstationer, der hver især får en længde på omkring 3,6 meter. Her vil der være kontorpladser, mødelokale og et mindre rum, hvis en af de ombordværende eksempelvis enten skal koncentrere sig eller føre en privat samtale.

Tre arbejdsstationer med forskellige formål
Kontorlokalet er udstyret med fire Nuage-sæder, der er placeret to og to i hver ende af kabinen med front mod hinanden. Ved hvert af sæderne er der et bord, som kan trækkes frem og benyttes til at arbejde på. Derudover er der otte vinduer samt en skærm på 24 tommer.

I tillæg hertil indbefatter The Executive Cabin også et mødelokale, hvor der er konferencebord med fire pladser. Det er placeret over for en kommode til opbevaring, hvor det desuden er muligt at trække en skærm op af, såfremt der eventuelt skal foretages videomøder eller lignende.

Slutteligt er der den såkaldte C-Suite, der er tiltænkt som et rum, hvor passagererne kan trække sig tilbage til, ligesom at samtaler af mere privat karakter som forhandlinger eller drøftelser om strategi kan finde sted her. I denne del af kabinen forefindes et Nuage-sæde med arbejdsbord, en skærm samt en divan, der har plads til fire personer.

Det ultimative forretningsværktøj
The Executive Cabin bliver desuden udstyret med flere Nuage Cubes, som er et firkantet møbel, der kan flyttes rundt mellem de forskellige dele af kabinen og både benyttes som en siddeplads, en fodskammel eller et lille bord. I tillæg hertil vil der også være køkken, garderobe og adgang til den medbragte bagage.

I forbindelse med afsløringen af den nye kabine roser koncernchef Éric Martel fra Bombardier de ansatte for deres idérigdom i forhold til at forbedre designet ombord på selskabets fly, og fremhæver i samme ombæring, at det i hans optik vil komme kunderne til gode.

”Den nye Executive Cabin-konfiguration gør det muligt for Global 7500- og Global 8000-kunderne at øge produktiviteten og forvandle deres fly til det ultimative forretningsværktøj. Nemlig de mest imponerende specialbyggede business jets, som befinder sig i skyerne i dag.”


Relaterede artikler:

Lancerer verdens hurtigste privatjet

”Private jets er kommet for at blive”

Bombardier lancerer nyt 50-sæders jetfly