Radisson har åbnet nyt flagskib i Moskva

Radisson Royal Hotel Moscow er navnet på Rezirors nye luksuriøse hotel i den russiske hovedstad. Hotellet er indrettet i det tidligere Hotel Ukrainas legendariske bygning og rummer nu 506 værelser og 38 lejligheder.

Det tidligere “Hotel Ukraina“ i Moskva, der blev opført i årene fra 1949 til 1955,har fået nyt liv gennem Rezidor Hotel Group. Moskvas borgmester Jurij Luzhkov åbnede officielt den 28. april det nye luksuriøse Radisson Royal Hotel Moscow.

Den imponerende bygning bygning med en højde på 206 meter og et samlet areal på mere end 100.000 kvadratmeter er en af Stalins legendariske skyskrabere “Seven Sisters“. Hotellet rummer efter en omfattende renovering nu 506 værelser og suiter samt 38 lejligheder.

“Dette hotel er en milepæl i Rezidor’s historie. Den kombinerer Moskvas rige historiske og kulturelle arv med de internationale første klasses standarder Radisson Blu er kendt for,“udtaler Kurt Ritter, der er koncernchef hos Rezidor.

Radisson Royal Hotel Moscow er beliggende i byens centrum indenfor tæt gåafstand fra Den Røde Plads og Kreml.

Hotellets restauranter hører til de bedste i byen. Den største restaurant “Veranda“ serverer moderne middelhavsmad og klassiske internationale retter, og “Tatler Club“ byder på et fusionskøkken ledet af den berømte russiskechefkok Arkady Novikov. På “Bono“ nyder gæsterne italienske specialiteter, mens “Farsi“ har eksotiske iranske retter på menuen. “Takasa“ på den 31. etage serverer sofistikerede japanske delikatesser – og det bedste sted for en drink og en sang efter middagen er hotellets “Trubadur“ karaoke-bar med fantastisk udsigt over byen.

Forretningsrejsende kan gøre brug af rummelige mødelokaler ogto konference- og banketsalepå i alt420 kvadratmeter, der kan danne rammen om 350 personer til cocktail-reception og 150 personer til gallamiddag.

Radisson Royal Hotel Moscow rummer også en enestående kunstsamling. Værelserne og hotellets offentlige rum er dekoreret med en samling af malerier, der omfatter mere end 1.200 originaleværker af russiske kunstnere skabt i første halvdel af sidste århundrede.