Rejsebranchens medie i nye klæder

Vort søstermedie STANDBY.dk er blevet relanceret med nyt design og indholdsstruktur, og med 70.000 artikler er det i dag Danmarks største arkiv med rejsenyheder.

Efter sammenlægningen af aktiviteterne i Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic den 1. oktober sidste år har vi arbejdet ihærdigt på at relancere søstermediet STANDBY.dk, der er det største digitale medie for rejse- og turistbranchen i Danmark.

Resultatet af relanceringen kan vi i dag præsentere for læserne på STANDBY.dk, og det er blevet et medie, der indeholder omkring 70.000 artikler om stort og småt i rejsebranchen fra de seneste 15 år.

Forbedret indholdsstruktur
STANDBY.dk vil fremover især beskæftige sig med nyheder om rejsebureauer, hoteller, erhvervsrejser, møder og konferencer, teknologi, turisme, krydstogt, jernbaner, rederier, biludlejning, rejseforsikring og meget mere. Der vil også være nyheder om luftfart, men CHECK-IN.dk vil fortsat være mediet, der udelukkende koncentrerer sig om luftfart.

En af nyskabelserne på STANDBY.dk er etablering af 14 nyhedskategorier, så det specifikt vil være muligt at læse nyheder om eksempelvis hoteller, krydstogt, turisme i Danmark.

Herudover har Ejvind Olesens klummer fået sit eget liv i et særligt område på mediet. Klummerne er genstand for stor opmærksomhed blandt læserne, selvom ikke alle er enige i den skepsis, ironi eller forargelse, som klummeskribenten subjektivt udtrykker. Men det er netop indbegrebet af en klumme.

”Rejsebranchen er præget af mangfoldighed, og det er en balancekunst at formidle branchenyheder om luftfart, rejsebureauer, hoteller, turisme og relaterede ydelser fra én og samme digitale platform. Med den nye kategorisering af artiklerne håber vi dermed at kunne skabe et bedre overblik for læserne,” siger Ole Kirchert Christensen, der er ansvarshavende redaktør for STANDBY.dk.

Mere aktualitet og højere tempo
Herudover kommer der mere tempo i opdateringen af nyhederne. Fra i morgen vil de journalistiske ressourcer på Takeoff.dk blive tilført redaktionerne på CHECK-IN.dk og STANDBY.dk. Det betyder, at der i løbet af dagen vil blive publiceret nyheder på både CHECK-IN.dk og STANDBY.dk, og de vil alle med det samme blive tilgængelige på sitet samt de sociale medier.

Så husk at følge CHECK-IN.dk og STANDBY.dk på de sociale medier, hvis du vil have adgang til nyhederne, straks efter de publiceret. Du kan også vælge at tilmelde dig nyhedsbrevet, der bliver leveret i indbakken hver morgen kl. 06.00, mens der fra i morgen kl. 12.00 vil blive udsendt et middagsnyhedsbrev til læserne på begge medier.

 

Relaterede artikler:

Skiftedag i rejse- og luftfartsbranchen

Rejsemedier i fusion