Rejsemedier i fusion

Scandinavian Travel Media og Travelmedia Nordic har indgået aftale om at fusionere de to virksomheders aktiviteter.

Den skandinaviske rejse- og luftfartsbranche kan se frem til mere kvalitet og øget aktualitet i den løbende strøm af nyheder fra en branche, der er i konstant udvikling. Det bliver muligt gennem en fusion af to rejsemedievirksomheder, der i fællesskab ønsker at fastholde og udvikle en ledende markedsposition.

Rent konkret betyder det, at aktiviteterne i Scandinavian Travel Media ApS med virkning fra den 1. oktober 2017 lægges ind i Travelmedia Nordic ApS, der bliver det fortsættende selskab.

”Der er stigende konkurrence i mediemarkedet om at tiltrække annoncørernes og læsernes opmærksomhed. Begge virksomheder er forankret med en solid kundeportefølje i den danske rejse- og luftfartsbranche, og ved at forene kræfterne, kan vi på sigt skabe et mere attraktivt produkt for både kunder og læsere,” siger Ole Kirchert Christensen, der bliver administrerende direktør og ansvarshavende redaktør for medieselskabet.

Lars Thuesen i ejerkredsen
Lars Thuesen, der ejer Scandinavian Travel Media ApS, bliver ved transaktionen aktionær i Travelmedia Nordic ApS sammen med Ole Kirchert Christensen og Joakim J. Hvistendahl.

”Jeg har længe haft et ønske om at fremtidssikre aktiviteterne i Scandinavian Travel Media, så vi fortsat kan levere et kvalitetsprodukt til hele rejsebranchen. Det vurderer jeg vil være muligt gennem denne nye aftale,” siger Lars Thuesen, der også har kapitalinteresser i andre selskaber i rejse- og luftfartsbranchen.

Travelmedia Nordic vil fremover udgive fire digitale medier til det professionelle rejse- og luftfartsmarked. Der er tale om check-in.dk, der især fokuserer på luftfart, og dette medie vil blive suppleret af standby.dk, takeoff.dk og det engelsksprogede ttgnordic.com, der alle er medier for rejsebranchen generelt. Herudover vil selskabet være arrangør af den årlige Danish Travel Awards, hvor de bedste aktører i rejse- og luftfartsbranchen bliver hædret.

Ny bestyrelsesformand
Som ny bestyrelsesformand for Travelmedia Nordic er udpeget direktør Ole Stouby fra Travelmarket. Den øvrige bestyrelse vil bestå af Ole Kirchert Christensen, Joakim J. Hvistendahl, Lars Thuesen og Stig Thygesen.

”Jeg ser et stort potentiale i fusionen mellem de stærke branchemedier i det skandinaviske rejse- og luftfartsmarked. Med synergier og optimeret drift bliver det muligt at skabe en markedsledende digital aktør i Norden og Baltikum,” siger Ole Stouby.

Travelmedia Nordic vil fremover blive drevet fra afdelinger i Hobro og København og med repræsentation i Stockholm og Vilnius.