Rezidor åbner Radisson Blu Prado i Madrid

En af verdens hastigst ekspanderende hotelkæder, The Rezidor Hotel Group, har åbnet sit første hotel i den spanske hovedstad. Hotellet er eksklusivt beliggende overfor Prado Museet.

Den stærkt ekspansive hotelkæde The Rezidor Hotel Group har åbnet sit første hotel i den spanske hovedstad. The Radisson Blu Hotel Madrid Prado er som navnet lyder beliggende lige overfor Prado-museet midt i hjertet af Madrid. Og i Gran Via er luksus-forretningerne samlet på en perlerække, ligesom det madrilenske natteliv er lige om hjørnet.

Hotellet er indrettet med 54 moderne værelser skabt af den spanske designer-duo Sandra Taruella og Isabel Lopez. Hotellet er indrettet med grå og brune farver dekoreret med kæmpe-fotos fra Madrid i en korrekt belysning.

“Dette hotel passer perfekt ind i Radisson Blu hotelkonceptet, der primært består af yngre designhoteller. Vi er glade for at kunne etablere os i Madrid og ser frem til vores fortsatte udviklingen af forretningen i Spanien“, siger Kurt Ritter, der er koncernchef i Rezidor.

Hotellet råder over et imponerende spa-område, indendørs swimmíng-pool, dampbad og et fitness-center. Når der handler om mad og drikke, har hotellet også tilbud til gæsterne, der kan matche de mange fristelser ude i storbyen.

Hotellets grill-restaurant “The Cask“ forventes at blive et af Madrids hot-spots sammen med hotellets lounge-bar, der serverer cocktails og spanske tapas. Også hotellet Whiskey Bar med et udvalg af over 20 forskellige single-malt whiskey vil tiltrække mange hotelgæster og lokale. Fra Whiskey Baren er der gennem de store glasvægge en imponerende udsigt over Madrid.