Loondon Heathrow Airport.

Risiko for forsinkelser og aflysninger i dag

Det hårde vintervejr over Europa har blandt andet fået SAS og Air France til at aflyse flere flyafgange fra Skandinavien til Paris. Herudover advares om massive forsinkelser ved flyvninger til London, Frankfurt, München, Bruxelles og Stuttgart.

Har man planer om at rejse via en af de store europæiske gateways i dag, vil der nok være klogt at finde en anden afrejsedag. Sne, islag og kulde forstyrrer nemlig flytrafikken i det meste af Europa.

SAS og Air France har allerede valgt at aflyse dagens første flyvninger mellemSkandinavien og Paris. Herudover har SAS annulleret første flyafgang fra København til Frankfurt, mens Brussels Airlines har måttet aflyse formiddagens afgang til Bruxelles.

Bedre ser det ikke ud fra Billund Lufthavn. Her er første afgang til Frankfurt udsat fra kl. 06.05 til kl. 09.00, mens næste afgang er aflyst. Dagens første afgang til Amsterdam blev aflyst, mens afgangen til Paris kl. 07.05 er blevet udsat. Også fra Aalborg har KLM måttet aflyse dagens første flyvning til Amsterdam.

Massive forsinkelser
SAS advarer om massive forsinkelser i lufthavnene i Paris, London-Heathrow, Frankfurt, München, Bruxelles og Stuttgart. Det skyldes det fortsatte snefald samt ventetid ved afisning af afly.

Flyselskaberne tilbyder at refundere flybilletten, hvis afgangen må aflyses, men herudover er der ingen øvrige lempelser i forhold til billettens betingelser.

Trafiksituationen kan følges på lufthavnens hjemmesider.

Københavns Lufthavn

Billund Lufthavn

Aalborg Lufthavn

Aarhus Lufthavn