“Robert Flyalot” kommer ikke til København

Det østrigske luftfartsselskab Austrian har netop lanceret Austrian Mobile Service med Robert som gennemgående figur. Kommer ikke til København.

Austrian Airlines følger i hælene på de mange innovative luftfartsselskaber, der har taget ny teknologi i brug til at sikre en større effektivitet for passagererne.

Den nye Austrian Mobile Services, betyder at kunderne hos Austrian fremover kan bruge mobiltelefonen til at bestille rejser, ændre sine rejser og checke ind. Som medlem af bonusprogrammet Miles & More vil det endda være muligt at checke-ind via SMS.

En del af konceptet indebærer, at den rejsende får tilsendt sit boardingkort direkte til mobiltelefonen. Herefter scannes det elektroniske boardingkort via mobilen før ombordstigning.

Som gennemgående figur i kampagnen har Austrian valgt Robert med efternavnet “Flyalot“. Gennem lyd og tegninger viser selskabet på hjemmesiden, hvordan Robert klarer sig gennem med den nye avancerede teknologi.

Austrian A320

Austrian er ikke klar i Københavns Lufthavn med sin nye teknologi

Austrian gør dog afsluttende opmærksom på, at denne service ikke kan bruges ved afrejse fra Københavns Lufthavn. Skulle man rejse med Austrian fra andre lufthavne, der måtte tilbyde denne service, er Robert kun et klik væk.

Udover nyheden om Robert har Austrian også for nylig sendt såkaldte “solstikpriser“ i markedet. Priseksemplerne er Beijing kr. 3.009, Cairo kr. 2.029, Delhi kr. 3.009, Dubai kr. 1.979, New York kr. 2.950 og Tokyo kr. 3.359. Billetterne er kun til salg indtil 8. juli og er returbilletter med afrejse fra København inklusive skatter og afgifter.

Link: http://www.austrianmobile.com/index_en.html