Aqaba i Jordan får fire nye flyruter med Ryanair. Foto: Jordans Turistråd.

Ryanair åbner 14 ruter til Jordan

Europas største lavprisselskab er klar med sine første flyvninger til Jordan. Det bliver til 14 ruter i alt til Amman og Aqaba, som selskabets entre i Mellemøsten.

Der lægges ud med en rute til Paphos på Cypern i marts og herefter vil Ryanairs flyvninger fra Amman, hovedstaden i Jordan, vokse til 10 ruter fra oktober som led i vinterfartplanen. Flyvningerne til Aqaba, badebyen ved Det røde Hav, starter i oktober med fire ruter over vintersæsonen.

Ryanairs helårsruter fra Amman omfatter den nye rute til Paphos på Cypern fra marts fire gange om ugen.

Til oktober åbnes 10 nye ruter til Bologna, Bruxelles Zaventem, Bukarest, Budapest, Krakow, Paphos, Prag, Vilnius og Warsaw Modlin alle to gange om ugen, samt Milano Bergamo tre gange om ugen med forventet 430.000 rejsende om året.

Fire ruter til Aqaba
De fire vinterruter til Aqaba kommer fra Athen, Køln, Rom Ciampino og Sofia. Alle med to ugentlige afgange og sammenlagt med et forventet passagertal på 55.000

Ved præsentationen i Jordan, sagde Ryanairs David O’Brien: “Vi er glade for at kunne annoncere vores entre på det jordanske marked fra marts 2018. I starten med en rute fra Paphos i Cypern til Amman og stigende til 10 ruter fra oktober. Flyvningerne til Aqaba starter til oktober med fire ruter og tilsammen vil de levere 500.000 besøgende til Jordan”.

Turistminister og forkvinde for Jordans Turistråd Lina Mazhar Annab: “Vi er glade for at se Ryanair åbne 14 nye ruter fra Europa til Jordan. Det er en betydelig udvikling i Jordans rejsebranche og vil give de rejsende større udvalg og value for money”.

Stort potentiale
”Ryanairs beslutning om at flyve til Jordan sender en klar besked om det uudnyttede potentiale af Jordans store turismeprodukt. Det viser samtidig tillid til turismeindustrien i Jordan, som har haft to-cifret vækst det forløbne år. Timingen af de nye ruter er ideel, når man ser på den øgede globale interesse for Jordan som rejsemål”.

I samspil med de nye ruter vil vi lancere flere marketingkampagner i de nyskabte markeder målrettet en række særlige turistgrupper, der går efter religiøse rejsemål, eventyr og forretning”.

 

Relaterede artikler:

Royal Jordanian vender tilbage til København

Ryanair afviser indenrigsrute i Norge

Ryanair vil udvide med baser i Frankrig