Sandals Resort på Bahamas er uhørt luksus

Den tidligere så kontroversielle ‘couples-only’ hotelkæde Sandals Resorts har åbnet et nyt luskuriøst all-inclusive hotel på Bahamas.

All-inclusive konceptet er igennem de senere årblevet særdeles populært blandt danske rejsende. Men luksushotelkæden Sandals Resort er gennem de seneste 14 år blevet hædret med prisen for verdens bedste all-inclusive.

Der er tale om ægte all-inclusive, hvilket betyder, at alt vitterligt er inkluderet. Selv drikkepenge er forbudt. Det er også tilfældet på Sandals Emerald Bay på Exuma, Bahamas, der er seneste skud på stammen.

Her er der også butler service, som man kender fra de andre Sandals-hoteller. Men det er første hotel, hvor der følger en butler med på samtlige værelser. En butler, der bringer sprudlende bobler eller lækkerier, pakker en picnic kurv, eller måske dækker op i vandkanten til en særlig intim og romantisk middag.

Emerald Bay har også en golfbane designet af den australske golflegende Greg Norman. Endvidere har alle værelser havudsigt samt Dermalogica spa.

Ø-gruppen Bahamas består af 700 øer og ligger iAtlanterhavet sydøst for Florida og nord for Cuba. Flyvetiden fra Miami er kun 45 minutter.

Sandals Resorts hari alt 15 “couples-only“ hoteller – heraf otte på Jamaica, tre i St. Lucia,et i Antigua,et i Varadero på Cuba samt to på Bahamas.

Det særlige “couples-only“ koncept var tidligere genstand for stor kritik fra mange sider. Det hænger sammen med, at Sandals siden 1981 havde en politik, hvor “couples only“ skulle tolkes derhen, at et par bestod af en mand og en kvinde. Først i 2004 blev Sandals åbnet op for homoseksuelle par efter stort pres fra forskellige organisationer.