SAS overvejer nyt Eurobonus-kreditkort

SAS ser på muligheden for at oprette et nyt Eurobonus-kreditkort, der skal få flere medlemmer til at tilvælge kreditkort.

SAS er i gang med at sondere markedet med hensyn til at introducere et nyt kreditkort knyttet til Eurobonus. I dag kan Eurobonus-medlemmer koble kreditkort fra enten Diners eller MasterCard til deres Eurobonus-konti og optjene bonuspoint når de handler med kortet.

Men SAS overvejer kraftigt at lancere et nyt kort. Således har flere tusinde Eurobonus-medlemmer modtaget emails med link til en spørgeundersøgelse, der med omkring 15 spørgsmål kredser omkring ideen om et nyt kreditkort.

Medlemmerne får det ene spørgsmål efter det andet om hvor stort det årlige gebyr skal være og hvor mange point man skal have tildelt ved køb med kortet for at det er attraktivt for medlemmerneat tilvælge et kreditkort til sit Eurobonus-medlemskab.

“De eksisterende kreditkort er premium-produkter, som appellerer til folk med høje indkomster og stor rejseaktivitet. Medet nyt kort vil vi introducere et enklere produkt til en lavere pris, som i højere grad skal henvendesig til massemarkedet,“ forklarerNils Lindhe, direktør for Eurobonus hos SAS.

Mad og benzin
Arbejdet med et nyt kort er et led i en strategi om at gøre Eurobonus til Nordensledende loyalitetsprogram,hvor medlemmerne kan optjene og bruge point ved indkøb af alt lige fra mad og benzin tiltøj og forsikringer.Flyrejser og relaterede ydelser som billeje og hotelovernatningerskal fylde mindre når medlemmerne optjener og bruger point.

I fremtiden er det SAS’ mål at medlemmernei stigende grad både vil optjene og bruge point på ting som ikke har direkte relation til flyvning. Foreksempel ved at point optjent på at tanke bilen op med benzin bliver brugt til at købe tøj på nettet.

Omkring3,2 millioner mennesker er i dag medlemmer af Eurobonus-programmet.